Ny kampanje: God jul fra den norske bonden

(09.11.16, endret 15.12.16) Årets julekampanje skal skape julestemning og forsterke Gilde sin posisjon i julen.

Årets store julfilm blir Snekker Andersen og julenissenKampanjen, som er delt inn i en førjuls- og en julekampanje, er godt i gang med å minne forbruker på den matglade høytiden vi snart trer inn i. 

Snekker Andersen og julenissen
I førjulstiden knytter vi markedsføringen av Gilde juleprodukter til årets store julfilm; Snekker Andersen og julenissen.

– Dette er en nostalgisk familiefilm som viser gårdsliv og juletradisjoner, helt i tråd med Gilde sitt juleunivers, forteller Konsept og sesongsjef, Kirsti Wiker Rönnmark.

Kampanjen består av TV-reklame, utendørsannonser, butikkmateriell og facebook-aktiviteter med utlodding av kinobilletter.

Det meldes om et godt innsalg av julevarer i forbindelse førjulskampanjen.

– Vi opplever stor interesse i butikk for kampanjen og mye julemateriell kommer opp, sier leder for Trade Marketing, Atle Egil Larsen.

God jul – fra den norske bonden
Gjennom hele desember vil en ny reklamefilm rulle over TV-skjermene. Filmen spiller på nostalgi, sjarm og matglede, og ønsker seerne god jul – fra den norske bonden.

– I tillegg til TV-reklamen vil Gilde være sterkt representert med annonser utendørs og på kjøpesenter, og det vil bli butikkdemoer av Gilde juleprodukter.

På Facebook skal vi dele tips, oppskrifter og masse juleinspirasjon, sier Wiker Rönnmark, og legger til at det er ikke pakkene vi gleder oss til – det er julematen.
 

Gilde jul i butikken
Gilde jul i butikken

Se også jul på Gilde