Ny kampanje: Skolestart med Zucca

(11.08.16) Til årets skolestart skal den norske hockeysensasjonen Mats Zuccarello Aasen friste forbruker til å velge pålegg fra Gilde. Kampanjen har så langt fått en kanonstart!

Ny kampanje: Skolestart med Zucca

Kampanjen drives av en kjøpsutløsende konkurranse hvor forbruker har mulighet til å vinne et møte med Zucca i New York. Ved å kjøpe et av kampanjeproduktene kan man skrape frem en kode på pakningen som videre tastes inn på kampanjesiden www.gilde.no/zucca for å se om man har vunnet. I tillegg til hovedpremien deler Gilde og Zucca ut flere Stiga ishockeyspill.

Kanonstart
Dagligvarekjedene, butikkene og forbrukerne har omfavnet kampanjen, og Gilde-filmen som Zucca selv delte på Facebook er sett av veldig mange, og filmen sprer seg raskt. Nortura sitt salgsapparat har gjort et godt innsalg og melder om store bestillinger.

Bred synlighet
I perioden uke 32 til uke 36 vil kampanjen være godt synlig over hele landet. Det er satt opp plakater og annet materiell i flere hundre butikker og snart vil også kampanjen markedsføres på TV, digitalt, i kundeaviser og på butikkdemoer.

Populær samarbeidspartner
Mats Zuccarello Aasen spiller i NY Rangers og var i fjor den som produserte flest poeng for laget. Han er en av de mest populære spillerne blant New York fansen, og i Norge er han og Petter Northug landets mest populære idrettsutøvere.

Zucca er populær fordi han scorer mange mål og bidrar med målgivende pasninger. Men ikke bare det. Han er populær fordi han er en sympatisk person som har blitt god «mot alle odds». Han er egentlig alt for kort til å bli en god hockeyspiller, men kompenserer med en ekstremt god spillforståelse og teknikk. Samtidig pådro han seg en alvorlig skade i 2014/2015-sesongen, da han fikk en puck i tinningen og brudd på hodeskallen. Zucca mistet taleevnen og mange rundt ham trodde at hockeykarrieren ville ta slutt. Men han kjempet seg tilbake, og sesongen etter (i fjor) ble hans beste hittil og han var Rangers’ viktigeste spiller.

Ved siden av hockeykarrieren er Zucca utøverambassadør for den humanitære organisasjonen Right To Play.

Se og del kampanjefilmen fra Nortura sin Facebookside!

 

gilde.no/zucca