Snart ny fabrikksjef i Sogndal

Pressemelding fra Nortura:

(10.05.16) Den nye fabrikksjefen heter Inghild Lysne Sanden, er 29 år og opprinnelig fra i Lærdal i Sogn. Hun tiltrer i september.

Inghild Lysne SandenInghild er født og oppvokst i Lærdal i Sogn, men flyttet som mange andre ut for å studere og jobbe. Hun er utdannet master i industriell økonomi fra UMB på Ås og jobber i dag som prosjektleder med ansvar for vareforsyning hos Orkla Foods.

– Denne jobben var den perfekte anledningen for meg til å ta med meg familien å flytte tilbake til Sogn. Nortura er en spennende arbeidsplass og en viktig samfunnsbygger for Norge, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt, sier Lysne Sanden. – Nå trenger vi bare en barnehageplass og en jobb til mannen min så er alt på plass!

Lysne Sanden har mange år bak seg i Orkla; som produksjonssjef, fungerende fabrikksjef (Stabburet/Gimsøy Kloster) og som trainee. Hun har jobbet med vareforsyning, innkjøp, emballasjeutvikling og varestrøm/fabrikkstruktur.

– Inghild er ung, kompetent og fremoverlent. Vi føler oss sikre på at hun vil være et godt og viktig tilskudd til både Nortura Sogndal og til vårt team av fabrikksjefer i Nortura. Vi må sikre et mangfold i både alder og kjønn når vi rekrutterer framtidas ledere, sier direktør for foredlingsfabrikkene Kristian Skjauff.

Den nye fabrikksjefen tiltrer etter planen 1. september. Avdelingsleder for produksjon, Unn Sjøthun Uglane, fortsetter som konstituert fabrikksjef fram til dette.

 

Kontaktperson

Ellen Flø Skagen, informasjonssjef Nortura

Ellen Flø Skagen

Kommunikasjonssjef

Produksjon, drift, beredskap

Telefon: 928 10 288

E-post: ellen.flo.skagen@nortura.no