Årets grillnyheter

(09.05.17) Grillsesongen har for alvor startet i store deler av landet, og butikkhyllene fylles opp med grillmat. I år vil du finne over 100 ulike grillprodukter fra Gilde og Prior i butikkene.

God stemning ved grillen

I år, som tidligere, har dagligvarekjedene utviklet sine egne unike grillkonsepter og vi er godt representert med Gilde og Prior-produkter i disse.

Våre merkevarer setter kvalitetsstempel på både videreføringer og nyheter i Norgesgruppens "Sommerfest med familien", Coops "Grill perfekt" og Remas "Chili Claus", "Burgerlab" og Rema grill".  

Burgerlab Prior Kyllingburger BBQ Sommerfest med familien Prior Kalkun grillskiver

I tillegg til de kjedespesifikke nyhetene har Nortura et solid rikssortiment som selges i butikker over hele landet. Blant disse finner man noen av landets mest populære grillprodukter, som Gilde og Prior grillpølse, Gilde hamburger, Gilde sommerkoteletter, Gilde grillskiver og Gilde marinert flintstek.

I år har både Gilde grillprodukter og Prior pølser fått nytt design, og vi lanserer flere nyheter:

Sunnere alternativer
Vi er opptatt av å tilby forbruker sunnere alternativer, også i grillsesongen. Derfor relanserer vi både Prior pølser og Gilde Go & Mager. Vi har utviklet to nyheter; Gilde Go & Mager røkt bratwurst og Gilde Go & Mager hamburger. Disse produktene er magrere, uten at det skal kompensere på god smak.

Gilde Go & Mager røkt bratwurst Gilde Go & Mager hamburger

Mat på pinne
I grillsesongen 2016 så vi at mat på pinne og spyd solgte bra, og vi vet også at dette er en trend i utlandet. Derfor har vi utviklet Gilde grillspyd svin med jamaican ingefær og Gilde grillspyd lam med hvitløk og svart pepper. Disse grillspydene er smakfulle, enkle å lykkes med og morsomme å legge på grillen! Flere grillspyd blir å finne i kjedenes egne grillkonsepter.

Gilde grillspyd lam med hvitløk og svart pepper Gilde grillspyd svin med jamaican ingefær

Lam til grillen
Denne grillsesongen blir det mer lam i butikk en tidligere, og det er kanskje på tide. I tillegg til at norsk lam er kjøtt av ypperste kvalitet, egner det seg svært godt på grillen og passer med en rekke sommerlige krydder og tilbehør.

Sesongens riksnyhet er at Gilde lammeskiver av både lammebog og lammelår blir tilgjengelig i store volum og hos de aller fleste butikker. Kjedens grillserier inneholder også nyheter som marinerte lammekoteletter og -skiver, lammepølser og lammeburgere.

Gilde lammeskiver av lammelår

Mer økologisk
Vi opplever en salgsvekst på økologisk og har derfor gjort endringer i vår produksjon som gjør at dagligvarekjedene kan øke sin andel av økologiske produkter over hele landet. Vår produktnyhet denne sesongen er Gilde økologisk gourmetburger – et økologisk alternativ vi tror at mange vil sette pris på.

Gilde økologisk gourmetburger

Tykke smaksrike pølser
Utvalget i spesialpølser har de siste årene blitt enormt, men vi opplever at mange også ønsker en mellomting mellom disse pølsene og standard grillpølser; tykke og smaksrike grillpølser. Vi gjorde en undersøkelse for å finne ut hvilken smak det norske folk kunne tenke seg, og et alternativ pekte seg tydelig ut. Derfor lanserer vi nå Gilde Løkgrill! 

Gilde Løkgrill


God grillsesong!