Bli med Nortura på tur til Tanzania

(22.05.17, oppdatert 14.08.17) Nortura og Drømmeturer arrangerer en 13-dagers tur til Tanzania i Afrika i november. Vi skal oppleve landbruk, hjelpearbeid, kritt-hvite strender, masaier, løver, elefanter og mye mer. Dette er en medlemstur for Nortura-medlemmer og familie, og det er fortsatt ledige plasser!

Arvid Mæland og en lokal bondeMed på turen er Odd Finnesand fra Nortura, reiselederer fra Drømmeturer er Arvid Mæland (t.v. på bildet), han er spesielt godt kjent i Tanzania.

Turen er fra 3. til 15. november og koster kr. 29.900,- per person i dobbeltrom. Dette inkluderer fly og flyskatt, alle overnattinger på hotell, alle måltider, inngangspenger i parker, transport, visumbehandling ved innreise, reiseleder og guider. Kr. 15.000,- i depositum må betales ved påmelding.

Nortura og Drømmeturer lager turen med faglig innhold. Turen passer for alle, det er ikke mye gåing eller lange dager. Alle som blir med må ha tatt vaksine på forhånd.

Påmelding skjer direkte til Drømmeturer v. Arvid Mæland, tlf. 91613141.

Mer info om turen er lagt ut i , du kan også kontakte Arvid på telefon eller e-post, arvid@drommeturer.no.

Drømmeturer
Nortura og Arvid Mæland har samarbeidet om medlemsfagturer tidligere. Vi har vært i Canada, USA, Færøyene, Australia, og tanken er at det skal bli flere turer i lag. Det er kjekt å reise med yrkesbrødre, og besøke yrkesbrødre i andre land, kombinert med opplevelse og ferie.


Trekk-kveg

Flotte strender

Villsvin fra Norongoroparken