Gilde Matpakkegaranti

Årets store påleggskampanje:

(16.08.17) Foreldre er opptatt av at barna spiser opp matpakken sin uten at de tyr til usunne alternativ. Nå får foreldrene hjelp.

Årets store påleggskampanje til skolestart kalles Gilde Matpakkegaranti.

Matpakkegarantien fungerer slik: Finner foreldrene at det er Gilde pålegg igjen i barnets matboks eller uspiste matpakke etter endt skoledag, kan de kontakte vårt forbrukersenter og få pengene igjen.

Garantien gjelder alle Gilde pålegg, både kjøttpålegg, spekepølse og leverposteier.

- Siden Gilde-sortimentet omfatter så mange påleggsfavoritter, er vi trygge på at nesten alle barn spiser opp disse brødskivene, sier Nina Rishovd Stavenæs, som er marketingdirektør for Gilde og Prior i Nortura. - Dermed tar vi sjansen på at det ikke blir de helt store erstatnings-utgiftene for uspist pålegg, fortsetter hun.

Gilde Matpakkegaranti
Vi må lære oss å kaste mindre mat, og med kampanjen Gilde Matpakkegaranti bidrar Nortura til å sette fokus på et viktig område. 

En synlig kampanje
Du vil se elementer fra kampanjen i butikk, i fagpresse, på nettet og på TV fra og med denne uka og litt ut i september. De største påleggsfavorittene, de som blir særlig framhevet i kampanjen, er Gilde Ekte kokt skinke, Gilde Servelat, Gilde Favorittsalami og Gilde Ekte ovnsbakt leverpostei.

Tilleggseffekt av kampanjen: Vi kaster ikke mat!
I den store undersøkelsen "Hva spiser elevene på skolen?", som Forskningsrådet gjennomførte for noen få år siden, svarte hver fjerde elev at de ikke spiste opp skolematen sin.

De minste, på barnetrinnet, var nok mest ærlige, for der svarte mer enn hver fjerde elev slik. Elevene på ungdomstrinnet og i videregående skole har ikke så ofte matpakke med hjemmefra som de minste. Likevel er det mye som tyder på at mange matpakker havner i skolenes søppelkasser.

Se mer på www.gilde.no/matpakkegaranti

 

Gilde - fra den norske bonden