Hjelper foreldre med kioskvakten

Pressemelding fra Nortura:

(30.05.17) Snart kommer appen minkiosk.no, der du fikser alt til kiosk-vakten for ditt idrettslag eller forening.

Uten mat og drikke – duger helten ikke! Foto: Nortura
Uten mat og drikke – duger helten ikke! Foto: Nortura

Kan du ta kiosk-vakten?
Er du én av dem som sitter musestille og ser ned når foreldrenes kioskvakt fordeles?

Snart kan du påta deg vakt uten store bekymringer.

App minkiosk.noNortura har i samarbeid med Accenture utviklet en app som vil løse alle foreldres hodepine når det kommer til «pliktig frivillig jobb» for barna i idrettslaget eller foreningen.

Alt ordnes i minkiosk.no
Løsningen skal kvalitets-sjekkes og testes ved flere arrangementer nå på forsommeren, og vil bli klar for nedlastning over ferien.

– Fokus har vært å lage en løsning som gjør det enkelt å bestille, betale og få varene levert til arrangementer for lag og foreninger, sier direktør Kristine Pollen Briså, som leder Nye Salgskanaler i Nortura.

– Vi ønsker å legge til rette for at man enkelt kan bestille litt sunnere matvarer, gi informasjon om hva de er laget av og hvordan dette er bra for kroppen i forbindelse med trening. I tillegg får man god hjelp til andre oppgaver i forbindelse med gjennomføringen av kiosk salg, fortsetter hun.

Uten mat og drikke - duger helten ikke
Barn og unge som vokser må stadig ha nytt drivstoff til kroppen. – Når de i tillegg er aktive på banen, er det nødvendig med hyppig påfyll av energi og næringsstoffer fra mat og drikke, sier ernæringsfysiolog Åse Kringlebotn, som er kommunikasjonssjef i Nortura.  

Inne i appen kan barn og unge, og foreldrene selv, lese mye nyttig om mat og helse. Det kan printes ut plakater til å dekorere kiosken med, prislister, vaktlister og mer.

Gode verdier
All betaling er basert på Vipps, og transport fra lager skjer i samarbeid med teknologiselskapet Nimber, en sosial leveringstjeneste som formidler ledig transport-kapasitet som allerede er på veien.

– Det har vært viktig for oss å finne innovative samarbeidspartnere som har smartere, enklere og mer bærekraftige løsninger sier Briså.

Nortura jobber hver dag med helse, matglede og bærekraft. Den nye appen leverer på alt dette: Sunne matvaner, stor grad av matglede for barn og voksne og mest mulig bærekraftig transport.

 

Kontaktperson:

Åse Kringlebotn

Kommunikasjonssjef

Matfag, ernæring

Telefon: 916 24 600

E-post: ase.kringlebotn@nortura.no