Nortura lanserer podcast!

Pressemelding fra Nortura:

(15.12.17) Fredag kan du høre første episode av «Egg og Bacon» – en podcast fra Nortura.

Nina Sundqvist, Ellen Flø Skagen og Arne Kristian Kolberg
I første episode har programleder Ellen Flø Skagen med seg konsernsjef Arne Kristian Kolberg, og Nina Sundqvist, administrerende direktør i Matmerk

– Nortura står midt i mange av de store samfunnsdebattene nå. Både om klima, helse, bærekraft, kjøttforbruk og ikke minst dyrevelferd. Vi må tørre å stå i disse debattene, være lydhøre, våge å være åpne om hvordan vi jobber og hva som er våre dilemmaer, sier Ellen Flø Skagen, kommunikasjonsdirektør i Nortura i forbindelse med podcasten som nå lanseres.  

Pilotsending
I første episode har programleder Ellen Flø Skagen med seg konsernsjef Arne Kristian Kolberg, og Nina Sundqvist, administrerende direktør i Matmerk. Her blir du bedre kjent med sjefen for det som i dag er en av Norges største matprodusenter, og han får bryne seg litt på noen av utfordringene Nortura står i – som kjøttforbruk og overproduksjon av sau og lam.

I episodene fremover inviterer vi spennende gjester med ulike synspunkter til å snakke om både dyrevelferd, bærekraft, helse og matglede – viktige tema mange er veldig opptatt av, og som berører samfunnsdebatten. Målet med podcasten er at flere skal bli kjent med Nortura og norsk matproduksjon.

– Ærlige og lydhøre
– Det er helt legitimt med en samfunnsdebatt om disse tingene, og skal vi oppfattes som den etisk ansvarlige aktøren vi mener vi er, må vi være tydelige, ærlige og lydhøre, sier Skagen.

Hun ser fram til flere interessante samtaler framover.

– Vi håper at podcasten når ut til mennesker som er opptatt av disse tingene, og som mener vi har et samfunnsansvar.

Lyttere må gjerne komme med tips og innspill til spennende tema og gjester framover ved å skrive melding til oss på Facebook.

Podcasten kan du høre på i iTunes og på Soundcloud, og gjerne abonner – for det blir flere spennende episoder framover.

Eller hør første episode av podcasten her soundcloud.com/nortura/egg-bacon


Egg & bacon