Nortura PROFF kåret til beste leverandør

(14.09.17) Nortura PROFF gikk igjen til topps i ReMark-undersøkelsen for måling av restaurant- og storhusholdningsaktørenes oppfatning av leverandørenes ytelser. Over 900 kunder har vurdert 18 ulike leverandører.

Nortura PROFFNortura fikk førsteplassen også ved forrige undersøkelse, men øker denne gangen med ytterligere tre prosentpoeng. Undersøkelsen bygger på en rekke parametere som omfatter alt fra logistikk til etikk. Nortura øker på alle områder.

– Det er gøy å se at vi er i tet på de viktigste områdene for kundene våre, nemlig sortiment og innovasjon. Og så er det ekstra hyggelig at salgskorpset vårt får topp score! Her er det mange som har gjort en fantastisk innsats, sier markedssjef i Nortura PROFF, Hilde Klerck-Nilssen.

Da undersøkelsen ble gjennomført stod Nortura PROFF midt oppe i en krevende situasjon, med brann hos Asko og leveringsutfordringer på viktige varegrupper som bacon.

– Derfor er det ekstra hyggelig med denne utmerkelsen. Det viser at vi har sterke kundeforhold og at vi klarer å løse uforutsette utfordringer på en god måte, sier Klerck-Nilssen.