Ny kampanje: Kjøp og løp

(05.01.17) I Prior sin nye kampanje står sunn mat og trening i fokus; Kjøp Prior og få 300 kr i rabatt på løpesko fra Löplabbet.

Ny kampanje: Kjøp og løp

Som vanlig står sunnere kosthold og mer trening på agendaen hos store deler av befolkningen nå i starten av året. Løping har blitt en stor treningstrend de siste årene og aldri før har det vært så mange mosjonsløp å velge mellom som nå. Markedssjef i Prior, Nina Rishovd Stavenæs, håper den aktuelle kampanjen vil sparke i gang året med godt salg og glade forbrukere.

– Dette er et ordentlig godt tilbud som vi håper vil bidra til å styrke preferansen for Prior. Kampanjen vil være strategisk plassert på TV, digitalt, på utendørs boards og i butikk, slik at vi når de som vurderer å kjøpe nye joggesko og andre som er opptatt av sunn mat og trening. Vi skal være en attraktiv merkevare for denne målgruppen, sier Rishovd Stavnæs.

Kampanjen gjelder ved kjøp av en rekke Prior-produkter, som pølser, pålegg, egg og kjøttdeig, og har fått plass hos alle dagligvarekjedene. Løpesko kan kjøpes i Löplabbets nettbutikk eller i butikkene som ligger i flere av landets største byer. Alt man trenger er å kjøpe et Prior-produkt merket med "Kjøp og løp" og oppgi kampanjekoden på pakningen for å få rabatt. Tilbudet gjelder ut februar.