Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2018


 

 • Julesamling for krins 68 og 69 på Sande i Sunnfjord

  (17.12.18) Laurdag 15. desember var eigarane i desse to krinsane inviterte til julesamling. Jan Erik Fløtre frå konsernstyret, leiar i arbeidsutvalet i regionen, Lidvin Hage, og Ingebjørg Øien frå Nortura-anlegget i Førde var med oss.

 • Julemøte i Årdal i Ryfylke

  (12.12.18) Direktør for Nærings og Handelspolitikk i Nortura, Kjell S. Rakkenes var trekkplaster, og det var godt oppmøte og aktiv diskusjon på julemøte på Høyland Gard i Årdal i Ryfylke.

 • Nortura julemøte i Hafslo

  (12.12.18) Mandag 10. desember arrangerte Indre Sogn krets julemøte for medlemmar på Lyngmo leirstad på Hafslo. Rundt 95 frammøtte vart prensentert for den nye regionsjefen i Vest, Einar Risnes, som fortalde tydeleg og engasjert om utfordringar og forventningar både til organisasjonen og produsentar.

 • Gildejul i butikker, TV og medier

  (05.12.18) Vår profil «Gilde – fra den norske bonden», er godt synlig i alle medier ukene fram mot jul. Gilde julemat kobles med nøkkelordene «god mat» og «tradisjoner», både på Facebook, Instagram og Snapchat.

 • Portrettet – Slaktar dyregod

  (28.11.18) Stian Espedal er av typen ein godt kunne hatt med seg på ei aude øy. Ikkje berre fordi han er gild, men òg fordi sjansen til å overleva ville vera ganske stor i hans selskap. Iallfall om øya husa firbeinte dyr. For er det ein ting Espedal kan, så er det å avliva, partera og tilbereda dei.

 • Fersk kalkun til Thanksgiving

  (21.11.18) Prior hel fersk kalkun kommer kommer i ny emballasje og blir mulig å finne i butikkhyllene hos Meny. Nærmere jul vil den også være på plass hos Coop.