Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2019


 

 • 4-bønders middag

  (Sist oppdatert 16.12.19) I løpet av fire episoder skal vi kåre Norges beste Julegilde med 4 Norturabønder og Petter Pilgaard, nå er vinneren kåret!

 • Endringer i Norturas organisering

  (12.12.19) Konsernsjefen ønsker å tydeliggjøre resultatansvar og kostnadsbildet gjennom hele verdikjeden. Endrer organisering fra nyttår.

 • Nytt produsentnummer i deler av landet, og dyreholds-ID på storfe fra 1. januar

  (Sist oppdatert 10.12.19) Fra og med 1. januar 2020 vil store deler av landet få nye fylkes- og kommunenummer. Produsenter i de berørte områdene vil som følge av dette få nytt produsentnummer. Alle storfeprodusenter har nå fått tildelt dyreholds-ID fra Mattilsynet. Kalver født etter 1. januar 2020 skal merkes med øremerker med dyreholds-ID.

 • Ringorm påvist i Rogaland og Oppland (arkivsak)

  (Sist oppdatert 03.12.19) Det er tidligere i høst påvist ringorm i Rogaland, og nå også i Oppland ifølge Mattilsynet. Vi minner om viktigheten av å hindre smittespredning gjennom å unngå unødvendig kontakt med andre besetninger, bruk av smittesluse, beskyttelsesklær og desinfeksjon.

 • Prior styrker sitt samarbeid med NorgesGruppen

  (29.11.19) NorgesGruppen og Prior har inngått en ny avtale for Prior fjørfekjøttprodukter som legger til rette for en stor salgsøkning av Prior kylling- og kalkunprodukter gjennom Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris. Det gir oss store muligheter for lanseringer av nye produkter og konsepter.