Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2019


 

 • Regulering av svineproduksjonen

  (17.10.19) Landbruks- og matdepartementet (LMD) har i dag fastsatt regler for hvor mange avlspurker en bonde som driver med gris kan slakte per år.

 • Prisløyper 2. halvår 2019

  (Oppdatert 04.10.19) Konsernstyret i Nortura vedtok 23. mai Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og egg for 2. halvår 2019. For å unngå overnotering i forhold til Planlagt gjennomsnittlig engrospris på storfe for 2. halvår 2019, gjøres endringer i prisløypa.

 • 10 viktige fakta mange glemmer i kjøtt og klima-debatten

  (25.09.19) Mange tror kutt i kjøttproduksjonen må til for å løse klimakrisen. – Det ser ut til at mange har glemt hvordan verden egentlig henger sammen. Her er 10 ting folk bør kunne før de diskuterer norsk kjøttproduksjon og klima, sier administrerende direktør i Norsk Landbrukssamvirke, Ola Hedstein.

 • Konsernsjefen besøker anlegga

  (24.09.19) Det var en spent konsernsjef Anne Marit Panengstuen som besøkte Nortura Tønsberg torsdag 19. september – hennes første besøk på et av Norturas produksjonsanlegg. 

 • Streiken i Felleskjøpet er over

  (Sist oppdatert 25.09.19) Meldingen Felleskjøpet la ut i går kveld: Felleskjøpet er fornøyd med at vi i kveld med Riksmeklerens hjelp har kommet fram til en forhandlingsløsning med YS/Negotia.

 • Nortura sine produsenter av svin, storfe og småfe på Østlandet

  (19.09.19) Denne informasjonen er knyttet til den pågående konflikten mellom Felleskjøpet Agri (FKA) og YS (Negotia). Streikeuttaket omfatter Felleskjøpets virksomhet over hele Norge og rammer alt fra butikker, salgsapparat og logistikk til kraftfôrfabrikken på Kambo.