Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2020


 

 • Nortura flytter hovedkontoret nær Landbrukskvartalet

  (17.12.20) Nortura kommer til historisk grunn når selskapet flytter hovedkontoret fra Løren til Grønland i Oslo. Nytt hovedkontor får nærhet til Landbrukskvartalet og stedet der gamle Oslo Slaktehus og kjøtthall en gang lå.

 • Hvit jul med Prior

  (09.12.20) Nordmenn spiser over dobbelt så mye kylling nå som for 12 år siden, men når julehøytiden kommer, kan hvitt kjøtt likevel gå litt i glemmeboken. Med flere smaksrike produkter, skal Prior gjøre det lett å velge sunnere alternativer til advent og jul.

 • Handle julegaver med Norturaprofil

  (Oppdatert 08.12.20) Nortura SA har avtale med Bekken & Strøm AS som gjør at du som Norturaeier kan kjøpe blant annet rimelige kjeledresser, sko, profilprodukter og andre profilklær direkte fra nettbutikken. Hvorfor ikke gjøre unna litt av julegavehandelen her?

 • 2100 har svart på medlemsundersøkelsen så langt

  (Oppdatert 07.12.20) Takk til alle dere som har svart til nå! Så håper vi flere vil gi oss tilbakemelding på medlemsundersøkelsen, som tar ca. 6-7 minutter å svare på, det er omtrent halvparten av tida tidligere undersøkelser har tatt.

 • Neste års kretsmøter på Teams

  (01.12.20) Grunnet koronasituasjonen er det bestemt at Nortura vil kjøre neste års kretsmøter på plattformen Teams. Kretsmøtene vil gå som vanlig i månedsskiftet februar/mars.

 • Stor salsauke av lam til daglegvare

  (25.11.20) Etter ein litt treg oppstart av salssesongen fordi lammeslaktinga var uventa låg i starten av september tok vi att det tapte og mykje meir enn det seinare i sesongen.

Nortura Medlemssenter: 
Postboks 70, 2360 Rudshøgda
Telefon: 95 51 84 00 (ikke sms)   Faks: 73 56 49 01
Kontakt oss
Personvern
Webredaktør: Svein Bjarne Sommernes