Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2020


 

 • Norilia utforsker sensorteknologi for bedret sporbarhet og prosesstyring

  (21.04.20) Norilia jobber aktiv med å utforske fordeler ved bruk av sensorteknologi. Det har blitt jobbet med to konkrete muligheter i 2 forskningsprosjekter hvor formålet har vært å sikre økt sporbarhet, og bedre styring av enzymatisk hydrolyse prosessen hos Bioco for å håndtere den store variasjonen i inngående råvarer.

 • Nortura samfunnsrapport 2019

  (16.04.20) I dag lanserer Nortura sin nye samfunnsrapport for 2019. Redusert matsvinn, mer miljøvennlig emballasje og enda flere nøkkelhullprodukter har preget året.

 • Ny konserndirektør for økonomi og finans i Nortura

  (06.04.20) Henrik Frisell (45) er ansatt som CFO i Nortura. Han kommer fra stillingen som CFO i Kid, og har lang og bred erfaring fra økonomi og finans. Han har også bakgrunn innen salg, samt strategisk og kommersiell utvikling fra blant annet Ringnes, Circle K og PwC. Frisell er utdannet statsautorisert revisor og har en MBA i finans.

 • Våre nye filmstjerner

  (31.03.20) Etter å ha sett den nye reklamefilmen til Gilde så var det slett ikke ufortjent at Per Jarle Myklebust og Geir Thomas Myklebust fra Byrkjelo fikk overrakt blomster av kretsleder Steinar Evebø i kretsmøtet i Gloppen i februar.