Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2020


 

  • OL-gull med råvarer fra den norske bonden

    (26.02.20) Det norske kokkelandslaget tok storeslem, og ble tildelt den Olympiske gullmedaljen for sin kokkekunst under det olympiske mesterskapet (IKA Culinary Olympics 2020) i Tyskland den 19. februar. Det norske juniorlandslaget tok sølv.

  • Nortura ønsker mer storfekjøtt – ekstra avtaletillegg på kr 0,65 innføres 16. mars!

    (18.02.20) Norturas slakting de første ukene i 2020 er i tråd med prognosene og innmeldingstallene fremover er som forventet. Etterspørselen er god, slik at det er underdekning i markedet. For å møte økt etterspørsel fremover mot sommeren starter prisopptrappingen mandag 16. mars, Nortura ønsker nå å forsterke denne ved å innføre Ekstra avtaletillegg på kr 0,65 fra samme dato!

  • Nyheter fra Gilde

    (13.02.20) Sist uke viste vi de spennende nyhetene fra Prior som kommer i dette lanseringsvinduet – Gilde har også flere spennende nyheter fra uke 8. En serie i «Kjøtt og grønt» og to nye middagspølser med nye smaker, i tillegg til burger av får.

  • Bedret årsresultat for Nortura – til tross for svak avslutning på året

    (12.02.20) Driftsresultatet økte med 109 millioner kroner i 2019. Resultatet i siste tertial ble langt svakere enn normalt for perioden. Resultat før skatt endte på 110 millioner i 2019. Betydelige negative engangseffekter og svekket kostnadseffektivitet i morselskapet, samt reduserte resultater i datterselskapene, trekker ned.

  • Spennende produktnyheter fra Prior

    (07.02.20) Uke 8 er det et nytt "lanseringsvindu" i markedet – og fra Prior kommer det flere spennende nyheter. Våre Prior-produkter finner du enklest i Norgesgruppen.

  • Nortura kutter hermetikk for miljøet

    (06.02.20) Nortura har investert 50 millioner kroner i ny pakketeknologi og bytter ut emballasjen til nesten 4 millioner hermetikkbokser med kartong for langtidsholdbar mat. Det kutter CO2-utslippene fra emballasjen med inntil 80 prosent.