Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2020


 

 • Enighet om lønnsoppgjøret for kjøttindustrien

  (Oppdatert 07.10.20) Etter to døgns mekling ble det natt til 7. oktober enighet om lønnsoppgjøret for kjøttindustrien mellom Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund og NHO Mat og Drikke. Det blir derfor ikke iverksatt streik i kjøttindustrien.

 • Høstens kampanjer på Gilde lam

  (29.09.20) Nortura har de siste årene jobbet systematisk med å øke salget av sau og lam til hverdags - med mål om å bidra til en bedre markedsbalanse og økt inntjening til bonden.

 • Høstkampanje med Gilde og DNT

  (29.09.20) Hver dag jobber folka i DNT for at vi skal ha best mulige opplevelser når vi er ute i naturen - fra stien til turisthytta. Og hver dag jobber norske bønder for å for at du skal ha best mulig mat, også når du skal på tur. Sammen gleder vi oss til å være en del av hele Norges naturopplevelser!

 • Livdyrmarkedet per uke 39 – og framover

  (24.09.20) Ettersommer/høsten er normalt den tiden på året der alle må gjøre en vurdering av beitende dyr. Flertallet opplever at egen driftsbygning/grunnlag har et metningspunkt. Og hvordan er markedsstatusen for livdyr i de ulike kategoriene?

 • Ustabilitet på kontaktskjema – har du ikke fått svar?

  (23.09.20) Vi har hatt ustabilitet i kontaktskjema som ligger i toppen på siden. Har du ikke fått respons som forventet etter innsendt skjema så kontakt oss på telefon 95518400, eller send e-post direkte til medlem@nortura.no. Vi har i dag løst dette og kommer fortløpende til å behandle henvendelsene.

 • Skoleprosjekt – hva er Nortura?

  (16.09.20) Dyregod-dagane er Nordvestlandets største landbruksmesse som årlig arrangeres i Gjemnes kommune. Messen ble i år avlyst som det meste annet. Dyregod har i samarbeid med Bondelaget, Tine, Nortura og flere organisasjoner laget et digitalt skoleprosjekt for årets 10. klassinger.

 • Prisløyper 2. halvår 2020

  (Oppdatert 11.09.20) Konsernstyret i Nortura vedtok 19. mai Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og egg for 2. halvår 2020. Det er satt opp følgende prisløyper for å ta ut de vedtatte prisene. Det er nå endring i prisløypa for storfe og gris.

 • Nortura lykkes i å bygge sau og lam som hverdagsmat

  (11.09.20) Nortura har de siste årene jobbet systematisk med å øke salget av sau og lam til hverdags - med mål om å bidra til en bedre markedsbalanse og økt inntjening til bonden. Arbeidet har gitt resultater. I forkant av årets lammesesong hadde Nortura i år en volumvekst på fem prosent på lam og åtte prosent på sau.