Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2020


 

 • God score på medlemssenteret!

  (06.08.20) – Det er svært hyggelig for oss at vi får så god tilbakemelding på servicen på medlemssenteret. At våre eiere setter pris på den jobben vi gjør, og er godt fornøyde med hvordan vi løser henvendelsene er viktig for oss, det gir oss god motivasjon i jobben vår, sier Sjef for Nortura Medlemssenter og Inntransport, Monika Solberg.

 • Nortura innfører effektivitetstillegg på sau

  (29.07.20) På grunn av eksport og godt salg er markedssituasjonen på sau i endring. Prisene er på veg opp, Nortura følger opp dette ved å innføre et effektivitetstillegg på kr 3,- pr kg for sau og ungsau for levering i ukene 32-35 og 43-45. 

 • Åpnet medlemsbutikk i Møre og Romsdal

  (06.07.20) Fredag 3. juli åpnet Nortura medlemsbutikk i Møre og Romsdal. Den etterlengta medlemsbutikken er lokalisert på Vikebukt i Vestnes kommune, og har åpent tirsdag, torsdag og fredag.

 • Nortura moderniserer Joika

  (02.07.20) Etter 60 år med den karakteristiske Joika-boksen, vil Nortura nå endre navn og design. – Tiden er moden for et skifte, sier merkevaredirektør.

 • Nortura Rudshøgda nominert til Mangfoldsprisen 2020

  (01.07.20) Norturas anlegg på Rudshøgda samler 25 nasjonaliteter på arbeid i uka. Nå er de nominert til Mangfoldsprisen, som er Statens utmerkelse for fremragende bruk av etnisk mangfold og innvandreres kompetanse i arbeidslivet.