Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2020


 

 • Dialog om korona-støtte

  (01.05.20) For Nortura har de største virkningene av koronakrisen vært et sterkt fall i PROFF-markedet, som delvis har vært kompensert av økt salg i dagligvaremarkedet. Det er dialog med myndighetene om en kan få tilgang på statlig støtte i den neste krisepakken for næringslivet fra myndighetene.

 • Jordbruksoppgjøret ferdigforhandlet

  (30.04.20) Staten og faglagene presenterte torsdag 30. april resultatet for et uvanlig jordbruksoppgjør, fremforhandlet i en krevende tid for landet. Her er hovedpunktene for egg- og kjøttproduksjonene.

 • Vil styrke eierengasjementet

  (30.04.20) Regionutvalgslederne understreket på årsmøtet denne uka at det er viktig for Nortura å styrke engasjementet blant eierne. Det blir et tema i arbeidet med vedtektsendringer og medlemsorganiseringen som styret har satt i gang.

 • Industriplan til sommeren

  (29.04.20) Den nye helhetlige industriplanen for Nortura legges fram i juni. Det varslet konsernsjef Anne Marit Panengstuen på årsmøtet.

 • Trine Hasvang Vaag ble gjenvalgt som styreleder

  (28.04.20) Trine Hasvang Vaag fra Snåsa ble gjenvalgt som styreleder og Steffen Skolseg fra Snertingdal ble gjenvalgt som nestleder på Norturas årsmøte som denne gang foregikk på Skype tirsdag 28. april. Nyvalgt i konsernstyret er Ole Reino Tala og Hans Amund Braastad.

 • Nortura med solid omdømmemåling

  (27.04.20) Selv om det er et stykke til toppen lander Nortura på sin høyeste skår noensinne i omdømmemåling av de 50 mest kjente selskapene i Norge. Gratulerer til TINE på topp!

 • Nytt til grillen fra Gilde og Prior

  (23.04.20) Hørt om flatbird, grillplanke og grillkobra? Eller har du noen gang testet bøkerøkt biff, kalkunvinger eller burger av får? Nortura lanserer i disse dager et mangfold av spennende grillprodukter.

 • Tid for Kje

  (Oppdatert 21.04.20) Nå på våren er det sesong for en fantastisk spesialitet fra Nortura, nemlig Stjernekje. Noen få Sparbutikker, Mega, Meny og Jacobs-butikkene kan friste med ferske Kje i to kampanjeuker uke 11 (9. - 15. mars) og uke 18 (27. april - 3. mai).