Fjørfeskole for kyllingprodusenter

(03.01.20) Fjørfeskolen arrangerer i uke 7 og uke 12, 2020 nytt kyllingkurs. Kurset er godkjent av Mattilsynet i henhold til kompetansekravet i Forskrift om høns og kalkun og tilsvarende kompetansekrav om dyrehelse i Dyrehelseforskriften.

Kurset har en varighet på fire dager og er bygd opp med to todagerssamlinger. Kurset arrangeres denne gangen på gården Asak Søndre, Smakfulle Rom AS, Asakveien 115, 1923 Sørum.

Samling 1, 10. - 11. februar

Samling 2, 17. - 18. mars

I og med at en del av kursdeltakerne kommer med fly har vi valgt å legge kurset i nærheten av Oslo lufthavn, For de som kommer med fly, ordner vi med videre transport til kursstedet.

Kursavgift er kr 4000,- for Norturamedlemmer, for andre, tredje osv deltaker pr bruk kr 3000. For andre kr 4500. Kursstedet har overnattingsmuligheter, moderne hotellrom med høy standard, kr 1550 pr pers pr natt i enkeltrom og kr 1220 pr pers i dobbeltrom inklusiv frokost. Overnatting kommer i tillegg til kursavgiften.

Påmelding til Nortura ved Sverre Rædergård, e-post sverre.redergard@nortura.no eller tlf/SMS 40864575 senest fredag 17. januar. Eller til din lokale produksjonsrådgiver.

Fjørfeskolen for kyllingprodusenter, pdf.