Gilde Lam – Alltid tilgjengelig – Til alle anledninger

(02.07.20) Dette har vært overskriften for satsningen vi har, og skal ha, på lam i 2020. Gilde Lam og Sau skal finnes på grillen, til hverdagsmiddagen, til fest og selvfølgelig i høstens fårikål.

Oppstart 2020
Sau fikk en pangstart inn i 2020 ved lanseringen av Gilde Fårikålkjøtt av Sau og Gilde Fåreburger. Fåreburgeren ble meget godt mottatt og fikk terningkast 6 da VG testet årets nyheter i januar-vinduet. Gourmetlam fikk også en oppgradering i januar som har blitt svært godt mottatt av både kjeder og forbrukere.

Grillsesongen
Lam og sau fikk hovedrollen inn i årets nyhetsvindu til Grill med flere nyheter: bla. Lammelår i skiver med kryddersmør, Kebab-burger som begge fikk terningkast 5 i VG, vi har også fått gjensyn av Grill-lam, Lammelår i skiver og rødvinsmarinert fårefilet. Disse produktene og mange andre gode grillprodukt, har bidratt meget positivt til en vekst på lam og sau på grillen med ca. 75 % (uke 17-24 sammenlignet med 2019).

Lammesesongen
Når vi etter hvert legger årets grillsesong bak oss og høsten begynner å nærme seg, vil vårt ferske lammekjøtt begynne å komme ut i butikkene. Årets ferske Gilde lammekjøtt vil bli relansert under det nye konseptet "Hele Norges Lam", der vi vil løfte frem budskapet om at det er Gilde som bidrar til at det finnes gardsbruk over hele landet, og at det er vi i fellesskap som sikrer at vi leverer det beste lammekjøttet.

Lam i ny "drakt"

Dette beskriver vi slik på pakningen:

"Sauehold har århundrelange tradisjoner i Norge, og dyra er skapt for våre forhold. De tåler det hardføre klimaet her i nord og finner mat de liker både ved kysten, i innlandet og på fjellet. Vi er til sammen ca. 9000 bønder fordelt over hele landet, som hver dag jobber for å sikre deg lammekjøtt av høyeste kvalitet."

I tillegg vil vi fortsette og bygge videre med suksessene vi har hatt med Gildekjøtt-lam, Klosterlam og Polarlam.

Til alle anledninger – alltid tilgjengelig
Men – lammespisingen skal ikke stoppe etter den tradisjonsrike lammesesongen. Vi vil i år videreutvikle vår suksess Hverdagslam. Her vil det komme flere nyheter, stort fokus, og god markedsføring. Hverdagslam skal i enda større grad bli et helt naturlig valg til hverdagsmiddagen. Gilde Gourmetlam skal sørge for at vi også er på bordet når det blir fest!

Hverdagslam

Gourmetlam

Det er bare å glede seg!

Nortura Medlemssenter: 
Postboks 70, 2360 Rudshøgda
Telefon: 95 51 84 00 (ikke sms)   Faks: 73 56 49 01
Kontakt oss
Personvern
Webredaktør: Svein Bjarne Sommernes