Praktiske opplysninger

LAM 2023 arrangeres lørdag 18. og søndag 19. februar 2023. Kongressen starter kl. 10.15, men registeringen starter kl. 08.30 på lørdag. Kongressen er slutt kl. 14.00 søndag.

Scandic Hell Hotell

Tid, sted, kongresshotell og hvordan komme dit?

Arrangementet finner sted på Scandic Hell i Stjørdal, 0,7 km fra Trondheim Lufthavn Værnes eller Trondheim lufthavn stasjon. Det er derfor enkelt å komme til Scandic Hell både med fly og tog. Kommer du med bil, kan du parkere gratis utenfor hotellet.

Fredag 17. arrangerer vi busstur til lokale saue produsenter. Benytt anledningen til å treffe gode sauekollegaer. Start fra hotellet kl.13.00 og retur ca. kl. 18.00.

Priser og betaling:

For de som bor på hotellet er kongressavgiften kr 3.200,- dette inkluderer fagforedrag, lunsj, pausemat, kaffe/te begge dagene og «Lamiaden», LAM 2023 sin fest middag.

For de som ikke bor på hotellet, er kongressavgiften også 3.200 dersom du er med på Lamiaden og 2.700 dersom du ikke er med på Lamiaden.

Rom og frokost koster kr 590 pr. person pr. døgn inkl. frokost (to personer på dobbeltrom). For enkeltrom er kostnaden kr 980. Betaling for rom/frokost skjer direkte til hotellet.

Ønsker du å komme dagen før kongressen starter og f.eks. bli med på busstur, er døgnprisen den samme.

Prisen for bussturen fredag er kr 350 pr. person og inkluderer enkel servering på turen.
Betaling av kongressavgift og busstur skjer med kredittkort eller faktura sendt med e-post/EHF. Kredittkort blir belastet umiddelbart ved påmelding. Faktura blir sendt etter påmeldingsfrist mandag 19. desember. Betaling for rom/frokost skjer direkte til hotellet ved avreise.

Meld deg på i god tid:

Vi har bestilt plass til ca. 450 overnattende deltakere på Scandic Hell. Er du tidlig ute med påmelding så er du sikra plass! 

Foredragene:

Foredragene vil foregå både i plenum og med parallelle foredrag i to ulike temagrupper, der deltagerne kan velge temagruppe (se programmet).

Utstilling:

På kongressen finner du mange ulike utstillinger der representanter fra firma, organisasjoner og lag presenterer seg og sine tilbud til sauebonden.

Påmelding/avbestilling:

En kan gjøre endringer i påmeldingen fram til påmeldingsfristen mandag 19. desember. Etter dette er påmeldingen bindende, og det blir ikke gitt refusjon etter endt på meldingsfrist. Ved påmelding av grupper, må hver enkelt deltaker melde seg på enkeltvis. Husk å melde fra om hvilke foredrag det er sannsynlig at du ønsker å gå på. Foredragssalene har ulik størrelse. Vi prøver å styre foredragene med flest tilhørere til den største salen.

Kongressen er nå fulltegna og faktura til påmeldte vil gå ut 23. januar.

Informasjon:

Spørsmål om påmelding og andre ting som gjelder LAM 2023:

Arrangører:

Nortura, Felleskjøpet Agri, Norsk Sau og Geit, Norsk Landbruksrådgiving.