Søk:

Meny

Verktøylinje

Norilia-ull på catwalken

(07.02.18) Elisabeth Stray Pedersen, som står bak merket ESP, er blant de nye norske designerne som har utmerket seg den siste tiden. Hun satser på norsk ull som råvaremateriale i produktene sine, og Norilia er stolt leverandør.

Norsk ull på catwalkenKolleksjonen vakte oppmerksomhet under moteuken Oslo Runway nylig, og høster god kritikk både nasjonalt og internasjonalt.

Pedersen bruker Norilia-ull og har samarbeidet med Norilia helt fra starten av. Hun har fokus på kortreist og bærekraftig mote – en tydelig trend den siste tiden.

Ulvang har gjort det, og senest ved nyttår lanserte Aksel Lund Svindal en kleskolleksjon der en av jakkene er fôret med norsk saueull.

– Vi opplever god etterspørsel etter norsk kvalitetsull både fra norske og utenlandske kunder. Flere av våre kunder øker sin satsning på norsk ull, og vi har også fått flere henvendelser fra norske designere og merkevarer som ønsker å se på muligheten for å ta i bruk norsk ull, sier Marion Tviland, leder for ullavdelingen i Norilia.

Foto: Indigital images.

Se også post på Nortura sin facebookside