Søk:

Meny

Verktøylinje

Nortura konkurranse på Facebook

(27.09.16, oppdatert 30.09.16) Nortura har et stort utvalgt lammeprodukter i butikkene nå i høst. Så stort er det, at vi har valgt å lage en konkurranse på Facebook. Hvor mange produkter av lam har Nortura i butikkene? Rett svar er at vi i år har 162 lammeprodukter fra Nortura i butikkene!

Sondre Johnsen og familien fra Sortland

Det er bonde Sondre Johnsen og hans familie fra Sortland som fronter konkurransen som nå ligger ute på Facebook. I løpet av noen hektiske timer på fredag sist uke ble det gjort filmopptak fra den fine gården som ligger i et av kyst Norges vakreste områder.

– Vi ønsker å gjøre folk oppmerksomme på det store utvalget av lammeprodukter vi produserer i Nortura. Legger du sammen det vi gjør på Gilde, Norfersk og annet EMV tipper jeg at vi skal se langt tilbake for å finne et bredere utvalg. Kanskje har vi aldri hatt det, sier konserndirektør Kjell S. Rakkenes.

Konkurransen handler om å gjette antallet lammeprodukter fra Nortura og skrive det i kommentarfeltet på Facebook.

Konkurransen er nå avsluttet
Mange har tippet og det er stor variasjon i svarene. Folk svarte i gjennomsnitt at vi har 64 produkter i butikkene i år. Rett svar er at vi i år har 162 lammeprodukter fra Nortura i butikkene i 2016.

Produktene vi lager fordeler seg slik: Gilde 124 produkter, Eldhus 3 produkter, Thulefjord 4 produkter, Folkets 9 produkter og butikkpakket til Meny og Spar til sammen 22 produkter. Sortimentet varierer fra butikk til butikk og landsdel til landsdel.

Vi i Nortura ønsker å gratulere de ti heldige som er trukket ut og vinner en hel side pinnekjøtt fra Thulefjord:

Hilde Remme (Tippet 160)
Hege-Beate Dahlheim (Tippet 160)
Kari Torunn Sandviken Rusten (Tippet 160)
Anja Sjåvik (Tippet 167)
Marthe Fløtre (Tippet 168)
Vivian S Fløtre (Tippet 155)
Toril Andreassen (Tippet 153)
Stian Olsen (Tippet 153)
Hans Amund Braastad (Tippet 172)
Camilla Økre Nærheim (Tippet 150)

Vi tar direkte kontakt med vinnerne neste uke. En hel side pinnekjøtt fra årets nordnorske lam er snart på vei. Nam-nam!