Søk:

Du er her: Hovedsiden / Storfe /Elektroniske tjenester

Verktøylinje

Info om elektroniske tjenester

På denne siden finner du informasjon om elektroniske tjenester og Min side for medlemmer og leverandører til Nortura. Har du spørsmål ut over det du finner her ta kontakt med ditt medlemssenter.

For å gå inn på Min side kan du bruke linken under kategoritreet til venstre. 

 • Produsentregisteret har passord

  Produsentregisteret har passord

  (Sist endret 08.02.18) For å logge inn på passordbeskytta områder og Min side legger du inn ditt brukernavn, som er identisk med ditt 10-sifra produsentnummer. Du må i tillegg ha et gyldig passord som er knyttet opp til din bruker i Landbrukskatalogen.

 • Innmeldingsfrister

  Innmeldingsfrister

  (Sist endret 18.05.18) Innmeldingsfrister for slaktedyr og livdyr til Nortura SA.

 • Oppdater opplysninger på Min side

  Oppdater opplysninger på Min side

  (Sist endret 30.01.18) Vi har behov for din e-postadresse ved utsending av nyhetsbrev og annen rask informasjon, har du ikke lagt den inn vil du gå glipp av nyttig info. På Min side kan du også melde deg på varsel om prisendringer på sms.

 • Min side – innmelding, leveranser og rapporter

  Min side – innmelding, leveranser og rapporter

  (Sist endret 02.01.18) Min side for medlemmer og leverandører til Nortura ble lansert forsommeren 2013 og erstattet da den gamle slakteweben. I tillegg har Min side en løsning for livdyrformidling og mange andre tilpassede funksjoner. Min side utvikles fortløpende, og er mobiltilpasset for smarttelefon og nettbrett.

 • Få faktura på e-post

  Få faktura på e-post

  (22.02.17) Det er nå åpnet for å registrere faktura på e-post for medlemmer i Nortura. Dersom du ønsker faktura på e-post for dine livdyrkjøp og rådgivningstjenester kan du kontakte ditt lokale Medlemssenter for registrering.

 • Aktiver JavaScript for innlogging til Min side fra mobil

  Aktiver JavaScript for innlogging til Min side fra mobil

  (08.04.16) Om du prøver å logge inn på Min Side fra nettbrett eller mobil og ikke kommer inn, kan det være at JavaScript-funksjonaliteten er slått av under Innstillinger.

 • Du kan hente dine avregninger fra Min side

  Du kan hente dine avregninger fra Min side

  (Sist endret 28.06.13) Ved å gå inn på Min side finner du selv alle dine avregninger og du sparer ekstra tid på medlemssenteret.