Ny innmeldingsløsning for småfe

(Oppdatert 02.09.22) Tirsdag 16. august lanseres en ny innmeldingsløsning for småfe som blir første del av nye Min side. Det er kun innmelding av småfe som er i den første versjonen som lanseres nå.


Lammeringleder

Lammeringlederen vil få et større ansvar ved første lansering. Det er kun er lammeringleder som kan opprette innmeldinger for medlemmene i sin lammering. Lammeringlederen må legge inn antall dyr, avtaletype og eventuelle MKI-avvik.

Den nye løsningen vil etter hvert være kommunikasjonsplattformen mellom lammeringleder og medlemmer i ringen ved innmelding og leveranse.

Nå fra 2. september er det tilgang for lammeringleder som ikke har aktivt dyrehold m.m. å få meldt inn dyr elektronisk for lammeringen.

Lammeringmedlem

Du som medlem i lammering får i første versjon av løsningen ikke meldt inn dyr på Min side. Du må melde inn til din lammeringleder. Du vil ellers kunne se at lammeringleder har lagt inn innmeldingen inne på din oversikt.

I løpet av sommeren 2023 kan lammeringmedlemmene melde inn selv på Min side, info vil komme i forbindelse med sesongheftet. 

Ikke i lammering

Du som ikke er med i lammering vil oppleve løsningen tilnærmet likt som tidligere. Utseende og begreper vil være endret noe fra forrige Min side. I første omgang vil du kun få melde inn, ikke endre på, eller slette på innmeldingen, da må du kontakte medlemssenteret for å få bistand.

Lenke til innmelding småfe

Midlertidige løsninger

Innmelding for gris og storfe, produksjonskontroller for egg og fjørfekjøtt er ikke en del av løsningen i Min side. Dette vil komme senere. Det vil etter hvert komme andre tjenester i Min side som du hadde fra før.

Oppdateringer

Innmeldingsløsningen for småfe på Min side vil komme i nye og forbedrede versjoner fortløpende. Den første versjonen som lanseres er ikke feilfri, og opplever du mangler så ta kontakt med Nortura Medlemssenter på telefon 95 51 84 00 eller e-post medlem@nortura.no.

Se filmen, eller illustrasjonen under for veiledning. Har du behov for nærmere informasjon ta kontakt med din lammeringleder, rådgiver i Nortura, eller Nortura medlemssenter.

NB: Nye Min Side vil fungere best med nettleserne Chrome, Microsoft Edge og Safari. Du vil ikke kunne bruke Explorer eller Firefox som nettleser. Hvordan bytte nettleser på mobil (Google)

Illustrasjon ny innmeldingsløsning småfe