Aktuelt - Storfe

 • Norturas nye digitale tjeneste - Min side

  Min side er under oppbygging, og fortløpende lanseres nye løsninger. Min side fungerer og på mobil. Tjenester i Min side er innmelding av småfe og gris, og kjøp/salg og direktelevering av fôringsdyr og avlsdyr storfe, smågris og mine leveranser. De midlertidige løsningene finner du lenker til nedenfor.

 • Endringer i leveringsvilkår fra 2. januar 2023

  (02.01.23) Grunnet kraftig kostnadsvekst og behov for å stimulere ytterligere til rasjonalitet i samhandlingen mellom bonden og Nortura, justeres flere betingelser på slakt og livdyr fra 2. januar 2023.

 • Siste prisendring og prisprognose storfe

  (02.01.23) Avregningsprisen for storfe økes med kr. 2,29 pr kg og kalv med kr. 2,04 pr kg fra mandag 2. januar. Grunn er økt engrospris fra årsskiftet, samtidig har omsetningsavgiften økt og trekket for kostnader er økt. Kvalitetstilskuddet er samtidig økt med kr. 3,00 pr kg.

 • Livdyrnytt fra Nortura – desember 22

  (21.12.22) – Det er rett å slett bare imponerende den velviljen vi har opplevd i høst. Dette gjelder både selgere og kjøpere av fôringsdyr, sier Odd Finnesand, fagsjef livdyr i Nortura. Her kommer årets siste status på livdyrmarkedet fra oss.