-
-
Innmeldingsfrister for slakt- og livdyr rundt jul og årsskifte
(Oppdatert 05.12.25) Det er et behov for å framskynde innmeldingsfristen i forbindelse med jul og de to første ukene på nyåret. Innmelding på Min Side eller til Nortura Medlemssenter, tlf. 955 18 400.
-
Elektronisk merking av storfe blir en permanent ordning
(05.12.25) Fra januar 2017 har alle kalver blitt merket med et elektronisk øremerke (RFID-merke). Tiltaket slakteriene sammen tok initiativ til den gangen, har fungert som forutsatt. For slakteriene har dette gitt sikrere og mer effektiv identifisering av dyra i slakteprosessen, og flere produsenter har installert utstyr basert på RFID-teknologi.
-
Siste prisendring og prisprognose gris
(05.12.25) Avregningsprisen for gris i vektgruppe 75,1 til 77 kg går opp med kr 1,00 pr kg fra mandag 8. desember, samtidig går prisen i vektgruppe 81,1 til 83 kg ned med kr 1,00 pr kg og vektgruppe 85,1 til 100 kg ned med kr 2,00 pr kg. Dette er siste ledd i prisnedtrappingen i høyere vektgrupper samtidig som prisen heves i lettere grupper for å sikre nok ribbe til jul.
-
Morten Henriksen blir ny konsernsjef i Nortura
(04.12.25) Styret i Nortura har ansatt Morten Henriksen som ny konsernsjef for å videreføre fremgangen fra den nye konsernstrategien. Han skal styrke Norturas posisjon i norsk matindustri og landbruk, skape verdier for eierne og levere på kundenes og samfunnets forventninger.
-
jan -
Nok norsk ribbe til jul!
(Oppdatert 03.12.25) Skal vi dekke markedet best mulig ønsker vi så mye gris som mulig innmeldt til uke 50. Det er også redusert slaktekapasitet uke 51 og gris slaktet i slutten på uka da vil havne på fryselager. Prisen er også høyest i gruppe 75-81 kg i uke 50. God jul, og takk for hjelpen!
-
Siste prisendring og prisprognose fjørfekjøtt
(02.12.25) Det er endring i avregningspriskurve på foredlingskylling 1550 gram fra 1. januar 2026 (Ross 308), henviser til informasjon som er sendt ut i dag 2. desember for detaljer.
-
des
-
des
Antall treff 10. Viser treff 1-10.
