Søkeresultat

Sorter resultater etter: Relevans Dato
Søk kun blant følgende emner:
GrisStorfeFjørfeSmåfe
*Dersom ingen er huket av søkes det i hele nettstedet
 
Antall treff 10. Viser treff 1-10.
  • Nortura hever utbetalingsprisen på kylling og kalkun

    (26.01.22) Unormalt høye kostnadsøkninger de siste månedene presser økonomien i landbruket kraftig. Det jobbes derfor på flere fronter med tiltak som kan være med på å avlaste den meget krevende økonomiske situasjonen mange bønder befinner seg i om dagen.

  • Prisløypen for storfe 1. halvår 2022

    (24.11.21) De elementer som påvirker prisen til deg som produsent 1. halvår 2022, er fastsatt og informert om i egne artikler. For å gjøre denne informasjonen lettere tilgjengelig er disse oppsummert i denne artikkelen.

  • Tenk sikkerhet, bytt ditt passord

    (26.01.22) Landbrukets Dataflyt oppfordrer alle til å bytte passord for å holde god sikkerhet. Vi ønsker å øke sikkerheten i alle ledd av verdikjeden, derfor er det viktig å byttepassord med jevne mellomrom.

  • Nortura blir deleier i Steinsland & Co

    (24.01.22) Familien Steinsland på Jæren selger to tredel av aksjene i Steinsland & Co til Nortura. Nortura blir dermed deleier i rugeriselskapet sammen med familien Steinsland.

  • Etter utbruddet av høypatogen fugleinfluensa i Rogaland, hva nå?

    (Oppdatert 21.01.22) Restriksjonssonene rundt de to konsumeggbesetningene som ble rammet av høypatogen fugleinfluensa i november 2021 er oppheva. Denne perioden har vært svært utfordrende for hele fjørfenæringa og faren for høypatogen fugleinfluensa er heller ikke over.

  • Økt salg som følge av fortsatt tiltak og restriksjoner

    (19.01.22) Sammenlignet med prognosen fra november er salget noe oppjustert i 2022. Den siste smittebølgen har ført til ny runde med tiltak, og vi har i den reviderte prognosen lagt til grunn at både redusert grensehandel og utenlandsreiser i stor grad vil vedvare gjennom vinteren.

  • Bygger en mer moderne matindustri

    (19.01.22) Nortura Tønsberg, som er et av de største produksjonsstedene i matkonsernet Nortura, utvides for å møte nye produksjonsbehov. Nye lokaler moderniserer lokalene og gir mer bærekraftig drift.