Søkeresultat

Sorter resultater etter: Relevans Dato
Søk kun blant følgende emner:
GrisStorfeFjørfeSmåfe
*Dersom ingen er huket av søkes det i hele nettstedet
 
Antall treff 10. Viser treff 1-10.
 • Avgifter og grunntilskudd på slakt

  (Sist endret 07.04.20) Her finner du alltid oppdaterte satser for grunntilskudd, offentlige avgifter og omsetningsavgift på slakt av storfe, småfe, gris og fjørfe samt egg.

 • Siste prisendring og prisprognose storfe

  (07.04.20) Fra og med 13. april går avregningspris for storfe, alle klasser og grupper opp kr. 1,30 per kg, endringen skyldes økt engrospris, og redusert omsetningsavgift. I tillegg reduseres ekstra avtaletillegg med kr. 0,35 per kg til kr. 0,30 per kg, dette er ihht planlagt prisløype.

 • Siste prisendring og prisprognose gris

  (07.04.20) For gris er vektgrensen for høyeste pris på slaktegris økt til 90 kg fra mandag 13. april, dvs. at prisen for vektgruppe 85,1 til 90 kg går opp med kr. 0,80 per kg. Det er også foretatt en prisreduksjon for de laveste gruppene.

 • LAM 2020 i Tromsø

  Lørdag 7. og søndag 8. mars 2020 inviterte Nortura, i samarbeid med Norsk Sau og Geit og Norsk Landbruksrådgiving, til lammekongress på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Her vil du finne alle foredraga fra kongressen – både tekstmanus og plansjeserie i pdf.-format.

 • Ny konserndirektør for økonomi og finans i Nortura

  (06.04.20) Henrik Frisell (45) er ansatt som CFO i Nortura. Han kommer fra stillingen som CFO i Kid, og har lang og bred erfaring fra økonomi og finans. Han har også bakgrunn innen salg, samt strategisk og kommersiell utvikling fra blant annet Ringnes, Circle K og PwC. Frisell er utdannet statsautorisert revisor og har en MBA i finans.