Aktuelt - Organisasjon

 • Ringorm påvist i Rogaland og Oppland

  (Sist oppdatert 03.12.19) Det er tidligere i høst påvist ringorm i Rogaland, og nå også i Oppland ifølge Mattilsynet. Vi minner om viktigheten av å hindre smittespredning gjennom å unngå unødvendig kontakt med andre besetninger, bruk av smittesluse, beskyttelsesklær og desinfeksjon. På grunn av situasjonen vil formidling av storfe i både Nortura, Prima og Fatland holdes til et minimum.

 • 4-bønders middag

  (Sist oppdatert 02.12.19) I løpet av fire episoder skal vi kåre Norges beste Julegilde med 4 Norturabønder og Petter Pilgaard.

 • Velkommen til LAM 2020 i Tromsø

  (Sist oppdatert 29.11.19) Lørdag 7. og søndag 8. mars 2020 inviterer Nortura, i samarbeid med Norsk Sau og Geit og Norsk Landbruksrådgiving, til ny lammekongress på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Husk påmelding innen fristen 16. desember!

 • Prior styrker sitt samarbeid med NorgesGruppen

  (29.11.19) NorgesGruppen og Prior har inngått en ny avtale for Prior fjørfekjøttprodukter som legger til rette for en stor salgsøkning av Prior kylling- og kalkunprodukter gjennom Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris. Det gir oss store muligheter for lanseringer av nye produkter og konsepter.