Aktuelt - Organisasjon

 • Gilde deiger relanseres

  (25.09.18) Det er ingen hemmelighet at det har blitt vanskeligere å få tak i deiger fra Gilde. Dagligvarekjedene har de siste årene fokusert på deiger fra egne merkevarer, noe som har resultert i tapte markedsandeler for Gilde. Senior produktsjef Caroline Jilg-Scherven forteller at arbeidet med å snu denne trenden er i gang.

 • Nortura delte ut 60.000 smaksprøver på Dyrsku’n

  (21.09.18) Helga 14. til 16. september var Nortura på plass på flere områder under Norges største handels- og landbruksmesse i Seljord. Standen hadde som vanlig flott plassering i landbrukshallen sammen med Tine, Tine Haukeli Ysteri og Ekte Tynset.

 • Retur av slakt, nisjeslakt og medlemskjøp

  (Sist endret 20.09.18) Returslakt er en ordning som er etablert for å gi deg som produsent muligheten til å ta hjem eget slakt til forbruk i egen husholdning. Skal du fremby slaktet til andre er det ikke lenger Returslakt, men det vi kaller Nisjeslakt.

 • Se etter miljømerket neste gang du handler!

  (18.09.18) Nortura miljømerker flere produkter og reduserer bruken av fossil plast. Middagsfavoritter fra både Gilde og Prior har nå fått ny emballasje, der deler av emballasjen er byttet ut med biobasert plast laget av sukkerrør - og nå er produktene i butikk.