Aktuelt - Organisasjon

  • Full fart mot skolestart

    (20.08.19) Nortura Sarpsborg produserte kokt skinke til over 7 millioner brødskiver til første skoleuke.

  • Angusskole – kurs for storfekjøttprodusenter

    (16.08.19) Nortura arrangerer Angusskole – kurs for storfekjøttprodusenter på KVS Lyngdal, og på Særheim på Klepp i september og oktober. – Blir dette suksess vil vi også arrangere kurs i Ryfylke og i Nordfylket sier Bengt Egil Elve, fagansvarlig storfe i Nortura region Vest.

  • Endringer i utbetalingspriser på storfekjøtt, 2018 - 2019

    (Oppdatert 07.08.19) Det er for tiden mange diskusjoner om utviklingen i prisen som produsentene får for storfekjøtt. Mange har relatert dette til det nye objektive klassifiseringssystemet. Men det er mange elementer som påvirker prisene, og det være krevende å få med seg alt. Hva påvirker prisen på storfekjøtt? Hva har egentlig skjedd det siste året og hvorfor?

  • Endre Østbø død i drukningsulykke

    (05.08.19) Det var med sjokk og stor sorg vi fikk melding på fredagskvelden om at Endre Østbø (60) fra Dønna i Nordland var omkommet i en drukningsulykke.