Aktuelt - Organisasjon

 • Lønnsomt å bruke avtaleordningen på storfe

  (19.08.22) Avtaleordningen er ett viktig verktøy for å Nortura for å kunne sikre markedet jevnt med ferskt storfekjøtt gjennom hele året og unngå import. I tillegg er det viktig for å kunne planlegge effektiv inntransport. Ved innmelding på avtale nå kan du oppnå 3500,- mer for ett slaktedyr, kontra uten avtale i oktober!

 • Først ute med innmelding i ny løsning

  (17.08.22) Tirsdag 16. august ble nye Min side med innmeldingsløsning for småfe lansert. Løsningen ble koblet opp kl. 16 på ettermiddagen. Med tilpasninger på medlemssidene ble informasjon om at løsningen var på plass sendt ut på sms til småfeprodusentene kl. 16:26. Ett minutt senere var første innmelding registrert!

 • Sammen om klimatiltak i jordbruket

  (17.08.22) De tre bondeeide samvirkene, Nortura, TINE og Felleskjøpet lanserte onsdag 17. august at de skal arbeide sammen om tiltak for å kutte utslipp av metan fra jordbruket.

 • Vi har startet utrullingen av Norturas nye digitale tjeneste

  (Oppdatert 16.08.22) I tiden som kommer lanserer vi fortløpende nye løsninger for deg som driver med dyr. Alt bygges på den samme plattformen som er laget for å gjøre ting enklere for deg. Først ut er den nye løsningen for innmelding av småfe til slakt – den kan du logge inn i allerede 16. august. De midlertidige løsningene finner du lenker til nedenfor.

 • Ny innmeldingsløsning for småfe

  (15.08.22) Tirsdag 16. august lanseres en ny innmeldingsløsning for småfe som blir første del av nye Min side. Det er kun innmelding av småfe som er i den første versjonen som lanseres nå. Alle småfeprodusenter vil motta en SMS når løsningen er tilgjengelig.