Nortura profilprodukter

(Oppdatert 01.11.23) Som Norturaeier kan kjøpe blant annet rimelige kjeledresser, jakker, sko, andre profilklær- og produkter direkte fra nettbutikken til Ahlsell. Vi har flere nye profilprodukter i vår kolleksjon hos Ahlsell i 2023, bl.a. vår populære caps.

Vår caps Atlantis Rapper Canvas m/Nortura logo finner du i nettbutikken sammen med et rikt utvalg av profilprodukter. I serien BS Majavatn finner du både skalljakke, fleecejakke, allværs vinterjakke, og håndtverksbukse både i dame- og herremodell. 

Både Nortura- og Tinemedlem?

Medlemmer som har tilgang til både Nortura- og Tine medlemskolleksjon, har 2 kjøpende kundenummer i nettbutikken. Ett for Nortura og ett for Tine, men med samme betalende kundenummer og samme innlogging. Ahlsell opplever at det kan bestilles med Tine logo når et medlem er innlogget som Nortura, eller omvendt.  

Skal du bestille Nortura varer, må det påsees at du er på «Nortura» kundenummer. Det er illustrert med at Nortura eller Tine står bak foretaksnavnet. For eksempel:

  • Ola Nordmann – Tine
  • Ola Nordmann – Nortura

Gå til www.ahlsell.no og logg deg inn

Huk av for "Bare mitt sortiment" i toppen av siden. Avtaleproduktene finner du i 4 kategorier under "Produkter", Norturas avtaleprodukter er merket *.

Merk at avtaleproduktene ikke viser med profilerte bilder, men at de vil profileres ut fra det som er i avtalen med Nortura. Her er en oversikt for å gjøre det enklere for deg (pdf. 8 MB) å se hvilke produkter som har ordsky på ryggen (hettegenser, t-skjorte), og hvilke som er profilert med dyremotiver (t-skjorte). Du kan søke på artikkelnummeret på bildene på Ahlsell sin nettside.

7. juni 2022 ble Bekken & Strøm AS en del av Ahlsell Norge AS, og du som var kunde hos Bekken & Strøm kan handle i nettbutikken til Ahlsell. Har du ikke vært kunde hos Bekken & Strøm tidligere har du ikke tilgang til Norturas avtaleprodukter. Det finner søknadsskjema på Ahlsell.

 

Hvordan bli kunde i Ahlsell Norge AS:

Spørsmål: Tidligere Bekken & Strøm-kunde og lurer du på hvordan du skal logge seg på webshop Ahlsell.no?

Svar: Sjekk innboks og finne e-post som ble sendt tirsdag 7/6-22. Her er avsender Ahlsell Norge AS. Finner du denne må du fullføre registering.

Spørsmål: Finner du ikke e-posten?

Svar: Besøk ahlsell.no og benytt valget søknad om kundekonto. Søk om kundekonto hos Ahlsell. Når du mottar ditt kundenummer (dette tar fra 1-2 dager) sender du dette videre til eva.aske@ahlsell.no. Eva sørger for opprettelse av avtale på kundenummer, samt at du blir koblet til sortiment «Nortura medlemskolleksjon».

For deg som har tilgang til nettbutikken, men:

Spørsmål: Har spørsmål om artikler og manglende «avtaleprodukter» i webshop.

Svar: Sjekk om valget «Bare mitt sortiment» er synlig øverst i nettsiden, ved siden av «Mine sider» og kundeopplysningene.

Spørsmål: «Bare mitt sortiment» er ikke synlig.

Svar: Logge av og på. Dette nullstiller nettsiden som kan ha hengt seg opp.

Spørsmål: Det er fortsatt ikke noe respons!

Svar: Send e-post til Eva med ditt kundenummer og hun kobler deg mot sortiment.

Relatert informasjon (ekstern)