Søk:

Du er her: Hovedsiden / Organisasjon / Eierorganisering /Aktuelt

Verktøylinje

Aktuelt - nyhetssaker

Aktuelt stoff spesielt for eierorganisasjonen og tillitsvalgte.

 • Viktig for Norge at det går godt i Nortura

  Viktig for Norge at det går godt i Nortura

  (07.04.17) – Det er viktig for Norge at det går godt i Nortura, konkluderte konsernsjef Arne Kristian Kolberg etter at han hadde presentert Norturas samfunnsregnskap for årsmøtet på Lillestrøm.

 • Etterbetaling på 100 mill kr og nye 80 mill kr i avsatt medlemskapital

  Etterbetaling på 100 mill kr og nye 80 mill kr i avsatt medlemskapital

  (06.04.17) I tillegg utbetales første års avsetning på medlemskapitalkonto som ble avsatt for 7 år siden. Årsmelding og regnskap ble dermed vedtatt som foreslått og det ble heller ingen endringer i styrets forslag til disponering av årsresultatet for Nortura SA.

 • Trine Hasvang Vaag ny styreleder

  Trine Hasvang Vaag ny styreleder

  (Sist endret 06.04.17) Trine Hasvang Vaag fra Snåsa ble på konsernets årsmøte på Lillestrøm i dag valgt som ny styreleder i Nortura SA etter Sveinung Svebestad. Per Heringstad fra Heidal ble gjenvalgt som nestleder.

 • Godtgjørelse til tillitsvalgte i Nortura 2017

  Godtgjørelse til tillitsvalgte i Nortura 2017

  (06.04.17) Godtgjørelser til tillitsvalgte ble vedtatt med nye satser på honorar for styreleder og fraværsgodtgjørelser, det var også valgkomiteens forslag.

 • – Vi står bedre rustet enn noen gang

  – Vi står bedre rustet enn noen gang

  (05.04.17) – Det er godt å stå her og kunne si: Jeg er stolt av å representere Nortura. Vi skal være stolte over det vi har fått til, og jeg er sikker på at vi kan få til enda mer framover. Vi står bedre rustet enn noen gang.

 • Styreleder Sveinung Svebestads årsmøtetale

  Styreleder Sveinung Svebestads årsmøtetale

  Her kan du lese hele talen til styreleder Sveinung Svebestad. Talen er også lagt ut i sin helhet på Nortura Medlem sin facebookside.

 • Trine Hasvang Vaag innstilt som ny styreleiar i Nortura SA

  Trine Hasvang Vaag innstilt som ny styreleiar i Nortura SA

  (20.02.17) Trine Hasvang Vaag er innstilt som ny styreleiar i Nortura SA. Ho vil, dersom ho vert valt på Nortura sitt Årsmøte i april, overta leiartrøya etter Sveinung Svebestad som i fjor haust ga valkomitéen beskjed om at han ynskte avløysing etter 9 år som styreleiar i Nortura.

 • Svebestad ber om avløysing

  Svebestad ber om avløysing

  (14.12.16) Sveinung Svebestad har gjeve valnemnda melding om at han ynskjer avløysing på årsmøtet til våren, etter 9 år som styreleiar i Nortura SA.

 • – Kyllingsaken kunne vært håndtert bedre

  – Kyllingsaken kunne vært håndtert bedre

  (14.04.16) – I den krevende situasjonen som kyllingprodusentene var i, burde vi kunne vært tydeligere og håndtert saken bedre. Det tar vi med oss, sa Sveinung Svebestad da han svarte på flere innlegg om den dramatiske utviklingen i kyllingmarkedet i fjor.

 • Svebestad gjenvalgt som Nortura-leder

  Svebestad gjenvalgt som Nortura-leder

  (13.04.16) Sveinung Svebestad fra Sandnes ble gjenvalgt som styreleder i Nortura på konsernets årsmøte i Lillestrøm onsdag. Per Heringstad fra Heidal ble valgt til ny nestleder.

 
« Forrige     1 | 2 | 3     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 26 artikler