Aktuelt - nyhetssaker

Aktuelt stoff spesielt for eierorganisasjonen og tillitsvalgte.

 • – Vi står bedre rustet enn noen gang

  (05.04.17) – Det er godt å stå her og kunne si: Jeg er stolt av å representere Nortura. Vi skal være stolte over det vi har fått til, og jeg er sikker på at vi kan få til enda mer framover. Vi står bedre rustet enn noen gang.

 • – Kyllingsaken kunne vært håndtert bedre

  (14.04.16) – I den krevende situasjonen som kyllingprodusentene var i, burde vi kunne vært tydeligere og håndtert saken bedre. Det tar vi med oss, sa Sveinung Svebestad da han svarte på flere innlegg om den dramatiske utviklingen i kyllingmarkedet i fjor.

 • Svebestad gjenvalgt på årsmøtet

  (Lillestrøm, 10.04.14, oppdatert 23.04.14) Sveinung Svebestad ble igjen gjenvalgt som styreleder i Nortura på årsmøtet på Lillestrøm torsdag 10. april. Kari Redse Håskjold ble gjenvalgt som nestleder.

 • Årsmøtet i Nortura

  (Lillestrøm, 10.-11. april 2013) Årsmøtet i Nortura var preget av fremtidstro og begeistring etter det historisk gode resultatet. Men etter feiringen legger konsernsjef Arne Kristian Kolberg umiddelbart laurbærene i skapet og maner til nøkternhet.

 • Svebestad gjenvalgt

  (11.04.13) Sveinung Svebestad ble som forventet gjenvalgt som styreleder for en ny periode – ellers bar også valget preg av harmoni i organisasjonen og valgkomiteen fikk full backing på alle punkt i sin innstilling overfor Årsmøtet.

 • Stor utskifting i Norturastyret

  (24.01.13) Hans Kristian Heum fra Vestfold, Einar Høstbjør fra Østfold og Elisabeth Hoff Aarstad fra Hedmark har alle gitt beskjed om at de ønsker avløsning i styret i Nortura på kommende årsmøte. Valgkomiteen er godt i gang med jakten på tre nye styrerepresentanter.

 • Gjenvalg på årsmøtet

  (29.04.11) Årsmøtet ga fornyet tillit til hele konsernstyret i Nortura SA med styreleder Sveinung Svebestad og nestleder Einar Høstbjør i spissen.