Aktuelt - nyhetssaker

Aktuelt stoff spesielt for eierorganisasjonen og tillitsvalgte.

 • Trine Hasvang Vaag innstilt som ny styreleiar i Nortura SA

  (20.02.17) Trine Hasvang Vaag er innstilt som ny styreleiar i Nortura SA. Ho vil, dersom ho vert valt på Nortura sitt Årsmøte i april, overta leiartrøya etter Sveinung Svebestad som i fjor haust ga valkomitéen beskjed om at han ynskte avløysing etter 9 år som styreleiar i Nortura.

 • – Kyllingsaken kunne vært håndtert bedre

  (14.04.16) – I den krevende situasjonen som kyllingprodusentene var i, burde vi kunne vært tydeligere og håndtert saken bedre. Det tar vi med oss, sa Sveinung Svebestad da han svarte på flere innlegg om den dramatiske utviklingen i kyllingmarkedet i fjor.

 • Svebestad gjenvalgt på årsmøtet

  (Lillestrøm, 10.04.14, oppdatert 23.04.14) Sveinung Svebestad ble igjen gjenvalgt som styreleder i Nortura på årsmøtet på Lillestrøm torsdag 10. april. Kari Redse Håskjold ble gjenvalgt som nestleder.

 • Årsmøtet i Nortura

  (Lillestrøm, 10.-11. april 2013) Årsmøtet i Nortura var preget av fremtidstro og begeistring etter det historisk gode resultatet. Men etter feiringen legger konsernsjef Arne Kristian Kolberg umiddelbart laurbærene i skapet og maner til nøkternhet.

 • Svebestad gjenvalgt

  (11.04.13) Sveinung Svebestad ble som forventet gjenvalgt som styreleder for en ny periode – ellers bar også valget preg av harmoni i organisasjonen og valgkomiteen fikk full backing på alle punkt i sin innstilling overfor Årsmøtet.

 • Stor utskifting i Norturastyret

  (24.01.13) Hans Kristian Heum fra Vestfold, Einar Høstbjør fra Østfold og Elisabeth Hoff Aarstad fra Hedmark har alle gitt beskjed om at de ønsker avløsning i styret i Nortura på kommende årsmøte. Valgkomiteen er godt i gang med jakten på tre nye styrerepresentanter.

Nortura Medlemssenter: 
Postboks 70, 2360 Rudshøgda
Telefon: 95 51 84 00 (ikke sms)   Faks: 73 56 49 01
Kontakt oss
Personvern
Webredaktør: Svein Bjarne Sommernes