Aktuelt - nyhetssaker

Aktuelt stoff spesielt for eierorganisasjonen og tillitsvalgte.

 • – Vi står bedre rustet enn noen gang

  (05.04.17) – Det er godt å stå her og kunne si: Jeg er stolt av å representere Nortura. Vi skal være stolte over det vi har fått til, og jeg er sikker på at vi kan få til enda mer framover. Vi står bedre rustet enn noen gang.

 • Trine Hasvang Vaag innstilt som ny styreleiar i Nortura SA

  (20.02.17) Trine Hasvang Vaag er innstilt som ny styreleiar i Nortura SA. Ho vil, dersom ho vert valt på Nortura sitt Årsmøte i april, overta leiartrøya etter Sveinung Svebestad som i fjor haust ga valkomitéen beskjed om at han ynskte avløysing etter 9 år som styreleiar i Nortura.

 • Svebestad ber om avløysing

  (14.12.16) Sveinung Svebestad har gjeve valnemnda melding om at han ynskjer avløysing på årsmøtet til våren, etter 9 år som styreleiar i Nortura SA.

 • – Kyllingsaken kunne vært håndtert bedre

  (14.04.16) – I den krevende situasjonen som kyllingprodusentene var i, burde vi kunne vært tydeligere og håndtert saken bedre. Det tar vi med oss, sa Sveinung Svebestad da han svarte på flere innlegg om den dramatiske utviklingen i kyllingmarkedet i fjor.

 • Svebestad gjenvalgt som Nortura-leder

  (13.04.16) Sveinung Svebestad fra Sandnes ble gjenvalgt som styreleder i Nortura på konsernets årsmøte i Lillestrøm onsdag. Per Heringstad fra Heidal ble valgt til ny nestleder.

 • – Tar samfunnsansvar hver eneste dag

  (12.04.16) – Jeg er stolt av å representere et selskap som til de grader kan stå med rak rygg å dokumentere at vi leverer i forhold til samfunnsansvar hver eneste dag, sa styreleder Sveinung Svebestad på årsmøtet i Nortura. Han brukte mye av talen til å svare på statsministerens utfordring om omstilling, verdiskaping og å beholde verdiene i Norge.

 • Kontinuitet og fornyelse i Norturastyret

  (25.02.16) Valgkomiteen innstiller Sveinung Svebestad som styreleder i Nortura for et nytt år. Per Heringstad foreslås som ny nestleder etter Kari Redse Håskjold som i likhet med Kjersti Hoff har frasagt seg gjenvalg. Som nye styremedlemmer innstilles Trine Hasvang Vaag fra Nord-Trøndelag og Johan Narum fra Oppland.