Slaktekostnad returslakt
(Sist endret 24.10.24) Oppsett for kostnader vedrørende slakting om du skal ha egne slakt i retur til eget forbruk.
(Sist endret 24.10.24) Oppsett for kostnader vedrørende slakting om du skal ha egne slakt i retur til eget forbruk.
(11.10.24) Nortura vil med dette gi tilbud om kjøp av årets sau. Produktet er fryst halv sau, tredelt og pakka i kartong. Vekta på en halv sau vil ligge rundt 15-20 kg.
(Sist endret 11.10.24) Vi har i Nortura et tilbud til medlemmer med medlemsbutikker i Målselv, Harstad, Bjerka, Malvik, Vestnes, Førde, Sogndal, Forus, Egersund, Sandeid, Voss, Bergen, Kristiansand, Rudshøgda, Otta, Gol, Tønsberg, Sarpsborg, Tynset og Hærland. Butikken "Bondens utsalg" i Steinkjer er åpen for alle!
(Oppdatert 01.07.24) Returslakt er en ordning som er etablert for å gi deg som produsent muligheten til å ta hjem eget slakt til forbruk i egen husholdning.
Den norske kjøttbransjes retningslinje for sikring av hygienisk råvarekvalitet ved slakting av storfe, småfe og gris har innført begrepet todelt varestrøm, som innebærer at kjøtt fra slakt med høyere risiko for forurensning holdes adskilt fra annet kjøtt, og det legges noen anbefalte restriksjoner på bruken av dette kjøttet.