• Avregningspriser gris - vilkår gris

    (22.12.25) Avregningsprisen for gris i vektgrupper over 71,1 kg går opp med kr 0,92 pr kg fra mandag 5. januar, dette sammenlignet med tiden før prisnedtrapping mot jul startet. Vekter under 71 kg varierer litt grunnet endring i vekttabell for lett gris. For purke og råne fl. går prisen opp med kr 1,76 pr kg.

  • Livdyrnytt fra Nortura per desember

    (23.12.25) Jul og årsavslutning kommer ofte fort på. Jobben med forberedelser og klargjøring skal gå parallelt med daglige gjøremål. Fjøs og dyrestell morgen og kveld satt opp i faste rutiner er en fremmedfaktor for en stor andel av våre forbrukere. Det er nok noen generasjoner siden mange hadde søsken, foreldre, besteforeldre, onkel/tanter, kjenninger som var bønder.

  • Kostnader nisjeslakt

    (22.12.25) Oppsett for kostnader vedrørende slakting om du skal kjøpe egne slakt tilbake som nisjeslakt.

  • Siste prisendring og prisprognose gris

    (22.12.25) Avregningsprisen for gris i vektgrupper over 71,1 kg går opp med kr 0,92 pr kg fra mandag 5. januar, dette sammenlignet med tiden før prisnedtrapping mot jul startet. Vekter under 71 kg varierer litt grunnet endring i vekttabell for lett gris. For purke og råne fl. går prisen opp med kr 1,76 pr kg.

  • Innmeldingsfrist er 16. desember for uke 1 og 2!

    (Oppdatert 12.12.25) Det er et behov for å framskynde innmeldingsfristen for de to første ukene på nyåret. Innmelding innen 16. desember kl. 08:00 på Min Side eller til Nortura Medlemssenter, tlf. 955 18 400.

  • Nødslaktordningen i Nortura

    (Oppdatert 10.12.25) Nortura har lang tradisjon med å ha et tilbud om nødslakting som en del av vår service overfor medlemmene. Satser for nødslakt gjelder per dyr (se infoboks).

  • Nok norsk ribbe til jul!

    (Oppdatert 03.12.25) Skal vi dekke markedet best mulig ønsker vi så mye gris som mulig innmeldt til uke 50. Det er også redusert slaktekapasitet uke 51 og gris slaktet i slutten på uka da vil havne på fryselager. Prisen er også høyest i gruppe 75-81 kg i uke 50. God jul, og takk for hjelpen!

  • God balanse på kjøtt og egg i 2026

    (13.11.25) Bedre markedsbalanse av storfe og balanse på gris og lam i 2026. Eggmarkedet ventes å bli fullt ut dekket av norsk produksjon, og det er ikke behov for flere nyetableringer.

  • Min Side: Endre på dine innmeldinger for gris

    (28.10.25) Nå kan du selv redigere og endre på dine innmeldinger av slaktegris på Min Side. Charlotte Mikkelsen på Nortura Medlemssenter viser deg den nye muligheten på Min Side i en video.