Gå til innhold
  • Kontakt oss
  • Min Side
  • Organisasjon
  • Gris
  • Storfe
  • Småfe
  • Fjørfe
  • Search
  • Organisasjon
    • Gris
      • Storfe
        • Småfe
          • Fjørfe
            • Hovedsiden
            • Produsenter med de beste resultatene for A-eggprosent og dødelighet

              (21.05.21) Team egg ønsker å løfte fram produsentene som har de beste resultatene gjennom Nortura Eggkontroll og presenterer de i to nye artikler i fagbiblioteket på fjørfe.

            • Konsekvenser av nytt datasystem - følg med!

              (16.01.20) Fjørfekjøttområdet i Nortura går over til nytt fullintegrert datasystem (SAP) 1. februar 2020. Med det så samles alle tidligere forskjellige dataplattformer i ett og samme system.

            • Prosjekt på mer kunnskap om dyrevelferd hos norske verpehøns

              (10.01.20) Helse og velferd hos norske velferdshøner skal studeres inngående i næringens nye 4-årige innovasjonsprosjekt «Velferdshøna», Nortura er en av samarbeidspartnerne i prosjektet som ledes av Animalia.

            • Kalkunprodusentene på skolebenken

              (11.11.19) Siste uka i oktober var så godt som alle kalkunprodusentene i Nortura, samt oppdrettere, rugeeggprodusenter og klekkeri, samt andre fra ulike deler av verdikjeden på Fjørfeskolekurs på Smakfulle Rom på Asak i Sørum.

            • Endring i trekk til Kyllingfondet for slaktekyllingprodusentene

              (07.11.19) Nortura etablerte i 2016 Kyllingfondet - et internt bufferfond for å håndtere omstillingen i verdikjeden for kylling, trekket for slaktekyllingprodusentene reduseres fra 1. januar 2020.

            • Dyrevelferdsprogram kalkun

              Dyrevelferdsprogram kalkun ble iverksatt 1. januar 2017 og er obligatorisk for alle som har mer enn 200 kalkuner for kjøttproduksjon.

            • Endring i avregningsbrev og utbetalingstid fra eggpakkeriet på Heimdal

              (28.08.19) Nortura innfører som kjent ny IT-plattform (SAP), og fra 1. september vil egg som leveres til Nortura Heimdal bli avregnet fra den nye plattformen. Fra før er eggpakkeriet på Hå lagt over på ny plattform fra 1. juni, og Rakkestad vil komme 1. oktober.

            • Fjørfenæringas handlingsplan mot resistens – effekt gjennom hele verdikjeden

              (30.04.19) Resultatene fra tiltakene i planen viser effekt gjennom hele verdikjeden. Målet om reduksjon av resistente bakterier i norsk fjørfeproduksjon er nådd og fremover er det viktigste å overvåke og bevare den gunstige situasjonen.

            • Norturas Fjørfeskole

              Fjørfeskolen har arrangert kurs både for egg, kylling- og kalkunprodusenter helt siden 2003. Basiskursene for alle dyreslag består av to todagerssamlinger.

            • Ny dyrehelseforskrift – smittevernplan

              (26.11.18) I sommer fikk vi en revidert dyrehelseforskrift. Dette er en omfattende forskrift som omfatter alle dyreslag. Her tar vi med noen sentrale elementer.

            Viser 71 til 80 av 82 artikler
            • Første side
            • Forrige side
            • 4
            • 5
            • 6
            • 7
            • 8
            • 9
            • Neste side
            • Siste side
            • Skriv ut
            • Side
            Del:
            • Facebook
            • LinkedIn
            • Twitter

            Nortura SA, Postboks 360 Økern, 0513 Oslo
            Telefon: 95 51 80 00 (ikke sms)
            Faks: 73 56 48 00
            Webredaktør: Svein Bjarne Sommernes

            Nortura Medlemssenter: 
            Postboks 70, 2361 Rudshøgda
            Telefon: 95 51 84 00 (ikke sms)   Faks: 73 56 49 01

            Kontakt oss 
            Personvern i Nortura

             

            Personvern og informasjonskapsler
            Publiseringsverktøy: CorePublish