Siste nytt

Spesielle meldinger, nyheter og aktuell markedsinformasjon.

 • Prisendring på egg

  (01.04.19) Fra mandag 1. april reduseres engrosprisen for egg med henholdsvis 10 øre/kg for egg fra frittgående høner og 20 øre/kg for egg fra høner i miljøbur.

 • Helseovervåkningsavtale

  (06.03.19) Det er i dag krav om veterinæravtale i KSL-regelverket. Når Dyrevelferdsprogrammet for verpehøns mest sannsynlig trer i kraft i neste år, vil det i tillegg bli krav om at det skal være ett veterinærbesøk per innsett. Det har fram til nå vært krav om besøk med jevne mellomrom.

 • Julemøte i «150 klubben»

  (21.12.18) Vi hadde torsdag 13. desember vårt tradisjonelle julemøte med våre oppal- og rugeeggprodusenter her på Østlandet. Det ble under møtet utdelt bemerkelser for gode prestasjoner og management i 150 klubben.

 • Fersk kalkun til Thanksgiving

  (21.11.18) Prior hel fersk kalkun kommer kommer i ny emballasje og blir mulig å finne i butikkhyllene hos Meny. Nærmere jul vil den også være på plass hos Coop.

 • Pass på temperatur i egglageret

  (20.11.18) Sjekk temperaturen langs golvet i kjølerommet nå i vintermånedene, unngå at kald luft fra dør eller port kjøler ned de nederste egga på pallen slik at de kommer ned mot frysepunktet.

 • Innskjerping i bruk av Nortura Fjørfekjøttkontroll

  (07.09.18) Vi anser at innkjøringstiden for Nortura Fjørfekjøttkontroll er over og kommer nå til å skjerpe inn at alle slaktekyllingprodusenter skal delta og løpende gjøre de registreringene som skal gjøres. For de fleste er dette helt greit, men for noen er det mindre eller større mangler i registreringene. Eller at registreringene skjer så sent i innsettet at slakteplanlegger ikke får de opplysningene de skal ha osv.