Siste nytt

Spesielle meldinger, nyheter og aktuell markedsinformasjon.

Du kan abonnere på nyheter spesifikt for ditt dyreslag fra Nortura Medlem. Gå til Nyhetsbrev for å abonnere.

 • Årets vinnere på Husdyrtreff Fjørfe

  (07.06.19) Innen fjørfe ble årets landsvinnere på Husdyrtreff Hans Jørgen Kvilesjø, Knut Anders Simenstad og Lars Martin Uvaag som går i agronomklassen på Tomb. Deres besvarelse ble også kåret til skolens beste i sterk konkurranse med andre grupper på skolen.

 • Ustabilitet og feil i Eggkontrollen

  (06.06.19) Vi holder på med en større oppgradering av Min Side Eggkontroll. Mens dette arbeidet pågår kan det forekomme noe ustabilitet og feil. 

 • Tiltak for en campylobacterfri sommer

  (16.04.19) I Europeisk sammenheng er vi i Norge sammen med enkelte andre nordiske land i en helt egen, gunstig klasse når det gjelder campylobactersmitte i slaktekyllingbesetninger. Dette er en status vi er opptatt av å opprettholde, og for å få til det er det viktig at alle er nøye på smittebeskyttelsestiltakene i besetningene.

 • Siste prisendring og prisprognose egg

  (02.04.19) Fra mandag 1. april reduseres avregningsprisen og engrosprisen for egg med henholdsvis 10 øre/kg for egg fra frittgående høner og 20 øre/kg for egg fra høner i miljøbur.

 • Prisendring på egg

  (01.04.19) Fra mandag 1. april reduseres engrosprisen for egg med henholdsvis 10 øre/kg for egg fra frittgående høner og 20 øre/kg for egg fra høner i miljøbur.

 • Norturas Fjørfeskole

  (28.03.19) Fjørfeskolen har arrangert kurs både for egg, kylling- og kalkunprodusenter helt siden 2003. Basiskursene for alle dyreslag består av to todagerssamlinger.