Buskerud på Stjernelam-toppen og Innlandet på Gourmetlam-toppen
(18.12.25) Da er dei siste av sau og lam slakta i 2025 i Nortura. I vekene 46-49 (10. november til 7. desember) vart det slakta 29 870 lam i Nortura med medel slaktevekt 16,7 kg.
(18.12.25) Da er dei siste av sau og lam slakta i 2025 i Nortura. I vekene 46-49 (10. november til 7. desember) vart det slakta 29 870 lam i Nortura med medel slaktevekt 16,7 kg.
(17.12.25) Vi har oppdaget at enkelte e-poster ikke kommer gjennom til Nortura Medlemssenter, det gjelder e-postadressen medlem@nortura.no. Har du ikke fått tilbakemelding på din henvendelse så kontakt Medlemssenteret på telefon!
(12.12.25) Omsetningsrådet vedtok 8. desember 2025 satser for omsetningsavgift for 2026.
(Oppdatert 12.12.25) Det er et behov for å framskynde innmeldingsfristen for de to første ukene på nyåret. Innmelding innen 16. desember kl. 08:00 på Min Side eller til Nortura Medlemssenter, tlf. 955 18 400.
(11.12.25) Ungdyrkåring av kviger og okser er en objektiv vurdering av enkeltdyr i egen besetning for å rangere avlsdyr etter bestemte kriterier. Disse baserer seg på vektregistreringer, måling av kjøttfylde og fett med ultralyd, samt en eksteriørvudering. Dette gir videre muligheter for å velge ut de beste dyra i egen buskap til videre avl eller eventuelt livdyrsalg. Meld deg på nå!
(10.12.25) Skal du overta gården i løpet av de nærmeste årene? Eller går du i tanker om å selge, legge ned eller overlate driften til neste generasjon? Da vil vi anbefale å bli med på eierskiftekurs på nyåret.