Nå melder du inn slaktegris på Min side!

(17.01.23) Fra i dag er innmelding av gris, purke og råne til slakt en del av nye Min side. Innmelding av småfe har vært mulig på Min side fra august, etter det har livdyrløsningene vært prioritert. Kjøp, salg og direktelevering av smågris ble lansert på Min side i midten av desember.

Bruk gjerne Min side fra mobilenDu vil oppleve løsningen tilnærmet likt som tidligere, men utseende og begreper vil være endret noe fra forrige Min side. Gå direkte til Min side fra knappen i toppen av medlemsweben – eller lagre minside.nortura.no direkte på din mobil.

Løsningen fungerer like godt fra din mobiltelefon.

Flere produsenter har testet innmeldingsløsningen allerede, og forbedringer vil komme i nye versjoner, som for de andre løsningene på slakt og livdyr.

Opplever du mangler så ta kontakt med Nortura Medlemssenter på telefon 95 51 84 00 eller på e-post medlem@nortura.no.

Få midlertidige løsninger igjen

Innmelding for storfe, produksjonskontroller for egg og fjørfekjøtt, ROS-analysen for småfe er ikke en del av løsningen i Min side enda, dette kommer til påske.

Avlsdyr gris er den løsningen som er nærmest lansering. Når den er på lufta har vi all livdyromsetning i Nortura tilbake på Min side.

Oppfordringen fra våre utviklere og vårt medlemssenter er – bruk Min side!

 

For å få løsningen til å fungere best

NB: Nye Min Side vil fungere best med nettleserne Chrome, Microsoft Edge og Safari. Du vil ikke kunne bruke Explorer eller Firefox som nettleser. Hvordan bytte nettleser på mobil (Google)