Siste nytt

Spesielle meldinger, nyheter og aktuell markedsinformasjon.

 • Norturas nye digitale tjeneste - Min side

  Min side er under oppbygging, og fortløpende lanseres nye løsninger. Min side fungerer og på mobil. Tjenester i Min side er innmelding av småfe og gris, og kjøp/salg og direktelevering av fôringsdyr og avlsdyr storfe, smågris og mine leveranser. De midlertidige løsningene finner du lenker til nedenfor.

 • Meld frå om akutt luftvegssjukdom

  (07.02.23) Alle slakteria i Rogaland har gått saman om prosjektet Små-i-Ro der målet er å betre helsa på grisen. Eit viktig tiltak er å kartlegge kva type APP-bakterie som finst der ute.

 • Nå melder du inn slaktegris på Min side!

  (17.01.23) Fra i dag er innmelding av gris, purke og råne til slakt en del av nye Min side. Innmelding av småfe har vært mulig på Min side fra august, etter det har livdyrløsningene vært prioritert. Kjøp, salg og direktelevering av smågris ble lansert på Min side i midten av desember.

 • Siste prisendring og prisprognose gris

  (13.01.23) Avregningsprisen for gris går opp med kr. 1,20 pr kg fra mandag 16. januar som følge av økt engrospris. Dette er i henhold til prisløypen som er informert om tidligere.

 • Endringer i leveringsvilkår fra 2. januar 2023

  (02.01.23) Grunnet kraftig kostnadsvekst og behov for å stimulere ytterligere til rasjonalitet i samhandlingen mellom bonden og Nortura, justeres flere betingelser på slakt og livdyr fra 2. januar 2023.

 • Livdyrnytt fra Nortura – desember 22

  (21.12.22) – Det er rett å slett bare imponerende den velviljen vi har opplevd i høst. Dette gjelder både selgere og kjøpere av fôringsdyr, sier Odd Finnesand, fagsjef livdyr i Nortura. Her kommer årets siste status på livdyrmarkedet fra oss.