Gris i ‘22 - meld deg på nå!

(Sist oppdatert 08.08.22) Vi har gleden av å ønske velkommen til Gris i ‘22 som arrangeres 9.-10. november 2022 i flotte lokaler hos Scandic Oslo Airport. Har du ikke meldt deg på ennå så gjør det innen 15. september, da unngår du tillegg i prisen!

LOGO

Hva kan du forvente deg på kongressen?

Kvaliteten på smågris som omsettes er et stadig tilbakevendende tema blant både smågrisprodusenter som selger og slaktegrisprodusenter som kjøper smågris. I et tredelt talkshow med Odd Finnesand i Nortura, Leidulf Sigmundstad i Prima og Harald Pedersen i Fatland får vi tall og status på smågrisomsetningen. Vi får også innsikt i hvordan smågriskvalitet vurderes, hva som er salgbar smågris og forventningene hos kjøper. I foredraget kommer også trioen fra Rogaland innom livdyrformidlerrollen, utfordringer og tanker om ønsker fremover.

Dette er et av foredragene og temaene. Presentasjon av foredrag og foredragsholdere, program og mer informasjon om kongressen finner du på grisi22.no.

Hagle kommer!

Hagle er en norsk country-rap duo fra Mysen. Høsten 2020 debuterte de med låta Traktor. Musikken kjennetegnes av rap og moderne trommer iblandet folkelige instrumenter som banjo, fele og gitar. Hagle slapp sin første singel i 2020, og ble raskt lagt merke til. De vant Spellemannprisen 2021 i klassen årets gjennombrudd, og i tillegg ble de nominert i klassen årets låt for «Ærmen i kærmen».

Hagle. Foto: Fredrik Heggelihaugen
Hagle. Foto: Fredrik Heggelihaugen

Dette mener vi vil slå an skikkelig, og spesielt for den yngste generasjonen på kongressen må det være midt i blinken. 

Påmelding

For påmelding til kongressen går du til grisi22.no, du finner lenke til påmeldingsportalen til kongressen i toppen av siden.

Early pig – rabatt

Vi ønsker å få inn påmeldinger så raskt som mulig, og hvis man melder seg på i løpet av juni, så er det 10 % rabatt på prisene. I perioden fra og med 1. juli til og med 15. september, så er prisene på et vanlig nivå, mens de øker med 10 % ved påmelding fra og med 16. september til og med 25. oktober.

Arrangører av svinekongressen er Norsvin, Nortura og Felleskjøpet.

Følg også Gris i ’22 på Facebook