Nortura profilklær

(Oppdatert 07.10.19) Nortura SA har avtale med Bekken & Strøm AS om Norturaprofilerte klær og utstyr. Dette gjør at du som Norturamedlem kan kjøpe blant annet rimelige kjeledresser, sko, profilprodukter og andre profilklær direkte fra nettbutikken. Bekken & Strøm AS har hatt en prisregulering fra 1. oktober grunnet utviklingen på norsk krone mot USD og EUR.

Logg inn

Vi har utvidet medlemskolleksjonen betydelig siste årene med arbeidstøy, fritidstøy og sko. Logg inn i nettbutikken og se på avtaleproduktene.

Registrere deg som kunde
Om du vil handle i nettbutikken så må du første gang registrere deg som kunde hos Bekken & Strøm.

Husk avtalekoden arutron (se også lenken under) og ditt foretaksnummer (org.nr)!

» Oppskrift på hvordan du registrerer deg med avtalekode (pdf. 603 kb)

Det kan gå inntil en virkedag før du får en tilbakemelding på e-post for å aktivere din konto.

Registrering/innlogging kjøp: www.bekkenstrom.no


Mine avtaleprodukter
Avtaleproduktene til Nortura finner du under "Mine avtaleprodukter" øverst til venstre på siden til Bekken & Strøm etter du har logget inn. Oversikten under er kun en visning av avtaleproduktene!

Bilde av avtaleprodukter

For å bestille eller se nærmere på avtaleproduktene må du logge inn i nettbutikken til Bekken & Strøm.

NB:

  • Om det står 0- i antall på varen du vil bestille så kan det skyldes at det ikke er påtrykt logo på produktene, men produktet kan finnes på lager. Så bestill om det står 0 (null)!
  • Barnestørrelser finnes på mange av produktene, med de er på egne varenummer og dermed ikke samme avtalepris. Men det er altså mulig å bestille - og få trykt på logo!


Lykke til med handelen!