Profilklær fra Nortura

(Oppdatert 03.06.22) Som Norturaeier kan kjøpe blant annet rimelige kjeledresser, jakker, sko, andre profilklær- og produkter direkte fra nettbutikken til Ahlsell (tidligere nettbutikken til Bekken & Strøm).

Nortura profilklær

Denne siden vil bli oppdatert i løpet av det første:

Fra og med 7. juni blir Bekken & Strøm AS en del av Ahlsell Norge AS, og du som er kunde hos Bekken & Strøm kan handle i nettbutikken til Ahlsell fra og med kl. 06.00 om morgenen denne dagen. Her vil du få tilgang til ALLE varegrupper som Ahlsell Norge tilbyr.

www.ahlsell.no/informasjon-om-bekken-og-strom

Informasjon sendt til kunder av Bekken & Strøm

Fra 7. juni kl. 06.00 kan du handle i nettbutikken på ahlsell.no. Du vil motta en egen e-post fra Ahlsell med login-detaljer om morgenen 7. juni. Skulle du ikke motta e-post, ta kontakt med Ahlsells kundesenter på https://www.ahlsell.no/kundesenter

Alle kunder med avtalesortiment på bekkenstrom.no vil få dette overført til Ahlsells nettbutikk, slik at du ser de samme varene ved innlogging der.

Du vil kunne bestille varer på ahlsell.no og hente dem i din lokale Bekken & Strøm butikk ved å benytte tjenesten «Hent-i-Butikk» - https://www.ahlsell.no/vare-tjeneste/hent-i-butikk/

 


 

Innholdet under vil bli oppdatret:

Registrere deg som kunde

Om du vil handle i nettbutikken så må du første gang registrere deg som kunde hos Bekken & Strøm.

Logg inn Bekken & Strøm

Husk avtalekoden arutron (se også lenken under) og ditt foretaksnummer (org.nr)!

» Oppskrift på hvordan du registrerer deg med avtalekode (pdf. 603 kb)

Det kan gå inntil en virkedag før du får en tilbakemelding på e-post for å aktivere din konto.

Mine avtaleprodukter

Avtaleproduktene til Nortura finner du under "Mine avtaleprodukter" øverst til venstre på siden til Bekken & Strøm etter du har logget inn. 

For å bestille eller se nærmere på avtaleproduktene må du logge inn i nettbutikken til Bekken & Strøm.

 

NB:

  • Om det står 0- i antall på varen du vil bestille så kan det skyldes at det ikke er påtrykt logo på produktene, men produktet kan finnes på lager. Så bestill om det står 0 (null)!
  • Barnestørrelser finnes på mange av produktene, med de er på egne varenummer og dermed ikke samme avtalepris. Men det er altså mulig å bestille - og få trykt på logo!

Lykke til med handelen!