Profilklær fra Nortura

(Oppdatert 03.01.22) Nortura SA har avtale med Bekken & Strøm AS som gjør at du som Norturaeier kan kjøpe blant annet rimelige kjeledresser, jakker, sko, ulike profilprodukter og andre profilklær direkte fra nettbutikken.

Nortura profilklær

Logg inn og velg "Mine avtaleprodukter" øverst til venstre på siden til Bekken & Strøm. Avtaleproduktene har en svært fordelaktig pris. Du kan også handle varer ut over det du finner i avtaleproduktene – både barne- og damemodeller, og få de profilert med Nortura-logo. Det er et godt utvalg å velge mellom blant de vel 100 avtaleproduktene til Nortura.

Vi hadde også håpet å få inn flere produkter i fjor høst, blant annet på damestørrelser. Dessverre er det blitt forsinkelser på leveranser også til Bekken & Strøm, som så mye annet i koronatiden.

Registrere deg som kunde

Om du vil handle i nettbutikken så må du første gang registrere deg som kunde hos Bekken & Strøm.

Logg inn Bekken & Strøm

Registrering/innlogging kjøp: www.bekkenstrom.no

Husk avtalekoden arutron (se også lenken under) og ditt foretaksnummer (org.nr)!

» Oppskrift på hvordan du registrerer deg med avtalekode (pdf. 603 kb)

Det kan gå inntil en virkedag før du får en tilbakemelding på e-post for å aktivere din konto.

Mine avtaleprodukter

Avtaleproduktene til Nortura finner du under "Mine avtaleprodukter" øverst til venstre på siden til Bekken & Strøm etter du har logget inn. Oversikten under er kun en visning av avtaleproduktene!

Visning av nettsiden

For å bestille eller se nærmere på avtaleproduktene må du logge inn i nettbutikken til Bekken & Strøm.

 

NB:

  • Om det står 0- i antall på varen du vil bestille så kan det skyldes at det ikke er påtrykt logo på produktene, men produktet kan finnes på lager. Så bestill om det står 0 (null)!
  • Barnestørrelser finnes på mange av produktene, med de er på egne varenummer og dermed ikke samme avtalepris. Men det er altså mulig å bestille - og få trykt på logo!

Lykke til med handelen!