Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

 • Industriplan til sommeren

  (29.04.20) Den nye helhetlige industriplanen for Nortura legges fram i juni. Det varslet konsernsjef Anne Marit Panengstuen på årsmøtet.

 • Trine Hasvang Vaag ble gjenvalgt som styreleder

  (28.04.20) Trine Hasvang Vaag fra Snåsa ble gjenvalgt som styreleder og Steffen Skolseg fra Snertingdal ble gjenvalgt som nestleder på Norturas årsmøte som denne gang foregikk på Skype tirsdag 28. april. Nyvalgt i konsernstyret er Ole Reino Tala og Hans Amund Braastad.

 • Nortura med solid omdømmemåling

  (27.04.20) Selv om det er et stykke til toppen lander Nortura på sin høyeste skår noensinne i omdømmemåling av de 50 mest kjente selskapene i Norge. Gratulerer til TINE på topp!

 • Nytt til grillen fra Gilde og Prior

  (23.04.20) Hørt om flatbird, grillplanke og grillkobra? Eller har du noen gang testet bøkerøkt biff, kalkunvinger eller burger av får? Nortura lanserer i disse dager et mangfold av spennende grillprodukter.

 • Tid for Kje

  (Oppdatert 21.04.20) Nå på våren er det sesong for en fantastisk spesialitet fra Nortura, nemlig Stjernekje. Noen få Sparbutikker, Mega, Meny og Jacobs-butikkene kan friste med ferske Kje i to kampanjeuker uke 11 (9. - 15. mars) og uke 18 (27. april - 3. mai).

 • Norilia utforsker sensorteknologi for bedret sporbarhet og prosesstyring

  (21.04.20) Norilia jobber aktiv med å utforske fordeler ved bruk av sensorteknologi. Det har blitt jobbet med to konkrete muligheter i 2 forskningsprosjekter hvor formålet har vært å sikre økt sporbarhet, og bedre styring av enzymatisk hydrolyse prosessen hos Bioco for å håndtere den store variasjonen i inngående råvarer.

 • Ny samfunnsrapport fra Nortura

  (16.04.20) I dag lanserer Nortura sin nye samfunnsrapport for 2019. Redusert matsvinn, mer miljøvennlig emballasje og enda flere nøkkelhullprodukter har preget året.