Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

 • Ny bærekraftsrapport for 2022: Mat på naturens premisser

  (21.04.23) Norturas bærekraftrapport for 2022 er den hittil mest omfattende og åpne rapporteringen knyttet til selskapets påvirkning på bærekraft. Rapporten oppsummerer hvordan Nortura påvirker klimaforandringer, naturmangfold, dyrevelferd og folkehelse gjennom vår verdikjede – både positivt og negativt. Den viser også hvilken rolle samvirket spiller for arbeidsplasser og lokal økonomisk vekst over hele landet.

 • – Hør på oss, bruk oss!

  (21.04.23) – Hør på hva vi har å si – og bruk oss! Det var den klare oppfordringen fra Vilde Bilstad og Mats Holand da de frontet Norturas nye Ungdomsutvalg på årsmøtet.

 • Årsmøteutsendinger Nortura

  (12.04.23) Årsmøtet i Nortura SA foregår i år den 18. og 19. april på Thon Arena på Lillestrøm. Her er oversikten over hvem som skal representere de ulike regionene på årsmøtet i år.

 • Innmelding av storfe til slakt på Min side

  (30.03.23) Fra i dag åpnes det for innmelding av storfe til slakt på Min side. Dermed er siste dyreslag over på nye Min side for innmelding av slaktedyr, all omsetning av livdyr er koblet over tidligere.

 • Norturas nye digitale tjeneste – Min side

  (29.03.23) Min side er under oppbygging, og løpende lanseres nye løsninger. Min side fungerer og på mobil. Tjenester i Min side er innmelding av gris, storfe og småfe til slakt, kjøp/salg og direktelevering av livdyr, mine leveranser, egg- og fjørfekjøttkontroll.