Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

 • Tid for Kje

  (Oppdatert 21.04.20) Nå på våren er det sesong for en fantastisk spesialitet fra Nortura, nemlig Stjernekje. Noen få Sparbutikker, Mega, Meny og Jacobs-butikkene kan friste med ferske Kje i to kampanjeuker uke 11 (9. - 15. mars) og uke 18 (27. april - 3. mai).

 • Norilia utforsker sensorteknologi for bedret sporbarhet og prosesstyring

  (21.04.20) Norilia jobber aktiv med å utforske fordeler ved bruk av sensorteknologi. Det har blitt jobbet med to konkrete muligheter i 2 forskningsprosjekter hvor formålet har vært å sikre økt sporbarhet, og bedre styring av enzymatisk hydrolyse prosessen hos Bioco for å håndtere den store variasjonen i inngående råvarer.

 • Ny samfunnsrapport fra Nortura

  (16.04.20) I dag lanserer Nortura sin nye samfunnsrapport for 2019. Redusert matsvinn, mer miljøvennlig emballasje og enda flere nøkkelhullprodukter har preget året.

 • Ny konserndirektør for økonomi og finans i Nortura

  (06.04.20) Henrik Frisell (45) er ansatt som CFO i Nortura. Han kommer fra stillingen som CFO i Kid, og har lang og bred erfaring fra økonomi og finans. Han har også bakgrunn innen salg, samt strategisk og kommersiell utvikling fra blant annet Ringnes, Circle K og PwC. Frisell er utdannet statsautorisert revisor og har en MBA i finans.

 • Årsmøteutsendinger Nortura

  (02.04.20) Årsmøtet i Nortura SA foregår i år den 28. april som et telefonmøte grunnet korona-situasjonen. Her er oversikten over hvem som skal representere de ulike regionene på årsmøtet 2020.

 • Våre nye filmstjerner

  (31.03.20) Etter å ha sett den nye reklamefilmen til Gilde så var det slett ikke ufortjent at Per Jarle Myklebust og Geir Thomas Myklebust fra Byrkjelo fikk overrakt blomster av kretsleder Steinar Evebø i kretsmøtet i Gloppen i februar.