Nortura vant anbud om offentlige sykehus og helseforetak

(24.09.24) Nortura fortsetter det gode samarbeidet med sykehus og helseforetak. Den nye avtalen er landsdekkende og varer i to år med mulighet for forlengelse frem til 2028.

Per Emil Svare, Offentlig anbudsansvarlig i Nortura PROFF

Nortura har en sterk posisjon i det offentlige markedet, og Sykehusinnkjøp er, sammen med Forsvaret, det største anbudet Nortura har i offentlig sektor.

– Det har vært en lang og spennende prosess. Selv om vi har hatt et godt samarbeid tidligere, vet vi aldri om vi vinner anbudet på nytt, forteller Per Emil Svare, Offentlig anbudsansvarlig i Nortura PROFF.

I en anbudsprosess vurderes tilbudene grundig ut ifra blant annet pris, produktkvalitet, service og miljø. Det er Nortura PROFF ved Kommersiell avdeling som er ansvarlig for å besvare anbud og inngå kontrakter med det offentlige på vegne av Nortura SA.

– Dette bekrefter at vi er konkurransedyktige i markedet og sikrer oss et stort volum på rødt og hvitt kjøtt. Sykehusene stiller høye krav til kvalitet, og vi er stolte over å levere god og proteinrik mat til de som trenger det mest. Det er et viktig samfunnsoppdrag vi skal dekke, og vi ønsker å være en tillitsfull og trygg leverandør, sier Per Emil, før han avslutter.

– Dette er en skikkelig laginnsats. Vi vinner anbudet, fordi vi leverer kvalitet i alle ledd, så tusen takk til hele verdikjeden! 


 

Relatert informasjon (ekstern)