Har du hørt podcasten om Nortura og samvirke?
(29.11.24) Lær mer om samvirke og Norturas rolle som markedsregulator i det norske matmarkedet i podcasten «Takk for maten».

Hva skjedde egentlig med strukturen på kyllingproduksjon da markedsreguleringa på kylling ble avviklet for omtrent 20 år siden?
Hva er det som gjør at samvirke fortsatt er like viktig i dag som det var i starten, da bøndene slo seg sammen for å sikre stabile priser og et rettferdig marked?
Og hvorfor er det nødvendig for Nortura å være stor for å kunne regulere markedet effektivt?
Dette og enda mer får vi svar på i en fersk episode til «Takk for maten» podcasten, der Medlem Nortura er samarbeidspartner.
«Takk for maten»-podcasten og gründer Kristoffer Torheim har etablert seg som en spennende stemme i det norske mat-landskapet. I podcasten møter han bønder, matindustri, samvirker, kokker, forskere, grossister og dagligvare.
I episoden besøker han Nortura-tillitsvalgt Anders Felde, som driver med storfe- og melkeproduksjon på Byrkjelo i Gloppen kommune.
Trykk på en av lenkene under, eller søk opp "Takk for maten" der du hører podcast.