Gilde Turmat med ny kampanje

(26.08.24) Nå som høsten setter inn og flere går på tur kjører Gilde en ny kampanje på turmat med annonser og sjokkselgere i butikken. Se også etter konkurranse der du kan vinne en Jetboil. Gilde Turmat er laget av Gilde til den norske turgåer.

Gilde turmat med nyheter

Gilde Turmat får du i 6 ulike varianter der 5 av de inneholder norsk kjøtt. Har du prøvd nyhetene?

Turmat skal ikke bare inneholde næringsstoffer du trenger på turen. Det skal også smake godt. For smaker det godt tror vi turopplevelsen blir enda bedre. Derfor er Gilde Turmat lett å ta med seg, lett og lage og ikke minst skikkelig godt!

Gilde Turmat er produsert med norsk kjøtt og frysetørket og pakket ved foten av Rondane, i et av landets flotteste områder for friluftsliv. Turmaten er et samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT), som også selger turmaten på flere av sine hytter.

Gilde Turmat er:

  • Langtidsholdbar
  • Enkel å tilberede – kun tilsett varmt vann
  • Kompakt og lett å oppbevare
  • Smakfull og næringsrik
  • Perfekt for både tur og beredskap

Gilde Turmat passer like godt i ryggsekken som i ditt beredskapslager!

Regjeringen skjerpet beredskapskravene tidligere i år og anbefaler at alle husstander har mat og vann for minst syv dager. Gilde Turmat er en praktisk og næringsrik løsning for ditt beredskapslager.

To nyheter i Gilde Turmat-serien 

Gilde introduserte også to praktiske og næringsrike produkter for alle turentusiaster tidligere i år; Gilde Turmat Havregrøt og Gilde Turmat Tacogryte. – Med disse i serien kan vi tilby alternativer både til frokost, lunsj og middag i løpet av en dag ute på tur, sier Markedssjef for Langtidsholdbart i Nortura, Henriette Bergli Eriksen.

Se mer på gilde.no/produktserie/turmat

 

 

 

Relatert informasjon (ekstern)