Norturas nye digitale tjeneste – Min side

Min side er under oppbygging, og løpende lanseres nye løsninger. Min side fungerer og på mobil. Tjenester i Min side er innmelding av småfe og gris til slakt, kjøp/salg og direktelevering av livdyr, og mine leveranser. De midlertidige løsningene finner du lenker til nedenfor.

Illustrasjon Min side 2.0

NB: Nye Min Side vil fungere best med nettleserne Chrome, Microsoft Edge og Safari. Du vil ikke kunne bruke Explorer eller Firefox som nettleser. Hvordan bytte nettleser på mobil (Google)

Nye Min side er bygget for deg som Norturabonde med mål om å skape et enklere grensesnitt mot Nortura. Siden dataangrepet i 2021 har vi jobbet intensivt med å bygge opp en ny digital tjeneste fra grunnen av. All omsetning av livdyr over på nye Min side.

Utrullinger

I august 2022 ble første del av nye Min side med innmelding av småfe til slakt lansert. Deretter er innmelding, bestilling og direktesalg av fôringsdyr, avlsdyr kjøttfe og avlsdyr melk, mine leveranser, innmelding-, bestilling og direktesalg av smågris, innmelding av gris til slakt og avlsdyr gris med i tjenesten. De midlertidige løsningene vil erstattes til vi sitter med en komplett ny tjeneste for digital håndtering.

Opplever du feil på Min side?

Send en melding til vårt medlemssenter så kan de gi deg tilbakemelding om det er kjent for oss. Om det ikke er kjent feil så vil medlemssenteret melde videre til riktig mottaker!

Storfe innmelding og ROS – midlertidig løsning

Løsningen har et daglig servicevindu fra kl. 14.30 til 16.00.

Nortura Eggkontroll og Nortura Fjørfekjøttkontroll vil være nede fra 21. mars kl. 08:00 til midten av uke 13 på grunn av flytting av data fra gammel til ny kontroll på Min side.